TRT Kara Tahta dizisi konusu, oyuncuları kimler? Kitaptan mı uyarlandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi haline gelen Kara Tahta konusu ve oyuncularıyla beğenileri toplamaktadır. Kara Tahta dizisinin uyarlama olup olmadığına dair araştırmalar yapılırken konusu ve oyuncuları da merak konusu olmaktadır. Kara Tahta dizisi uyarlama mı? İşte detaylar...

06.07.2022-17:52 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-17:52) TRT Kara Tahta dizisi konusu, oyuncuları kimler? Kitaptan mı uyarlandı?

Kara Tahta dizisi TRT1 ekranlarında yer alırken Atlas ve Irmak'ın aşkları ele alınmaktadır. Kara Tahta izleyicileri ise oyuncuları ve konunun detayları merak edilmektedir. Kara Tahta konusu nedir? Kara Tahta dizisi kitaptan uyarlama mı? Kara Tahta dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır. 

Kara Tahta konusu nedir? 

Geçmişte yarım kalmış hikayelerin devam etmesi ve Atlas ile Irmak'ın aşkı anlatılmaktadır. Atlas, lise zamanında tüm olumsuzlukları yaşamış ve yıllar sonra zorluklara rağmen matematik öğretmeni olmasıyla kendi eziyet gördüğü okula atandı. Burada ise Atlas eski aşkı Irmak ile yüzleşmek zorunda kaldı.

Uzun süre üzerinde çalışmaların yapılmasıyla başarılı yapım olarak ekranlara gelen Kara Tahta dizisi uyarlama oluğ olmadığına dair detaylar merak edilmektedir. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar yer alırken senaryosunda ise Erkan Birgören kaleme almaktadır. 

Kara Tahta konusu nedir?

Kara Tahta oyuncuları 

Furkan Andıç, 

Miray Daner,

Cengiz Bozkurt

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal