TRT hangi maçları yayınlayacak? 1-D ve 1-F paketleri hangi maçları kapsıyor? TRT 1-D ve 1-F paket içeriği

Süper Lig maçlarının yayın haklarını alan TRT, yayın ihalesi sürecinde paket 1-D ve paket 1-F içerikleri ile ilgili hazırlanan sözleşmeleri TFF yönetimine teslim etti. Peki, TRT hangi maçları yayınlayacak? 1-D ve 1-F paketleri hangi maçları kapsıyor? İşte, TRT 1-D ve 1-F paket içeriği detayları..

14.03.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-16:56) TRT hangi maçları yayınlayacak? 1-D ve 1-F paketleri hangi maçları kapsıyor? TRT 1-D ve 1-F paket içeriği

Süper Lig'in yayın ihalesine ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oldu. Yayın haklarına ilişkin hazırlanan sözleşmede imza hakkını Saran Media Gruba ve TRT'ye geçtiğini açıklayan TFF, bugün spor severlere Süper Lig maçları hakkında beklenen haberleri verdi. Futbol severler bu açıklamalar sonrası Süper Lig maçlarını hangi kanalda nasıl seyredebilecekleri yönünde araştırmalara başladı.

TRT hangi maçları yayınlayacak? 

TRT hangi maçları yayınlayacak?

Yayın paketlerinin içerikleri tüm detaylarıyla belirlenirken TRT, sadece 1-D (1. Lig yayın hakları ve Süper Lig özet) ve 1-F (Süper Lig radyo yayın hakları) paketleri için hazırladığı sözleşmeyi TFF yönetimine iletti. TRT Spor'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden söz konusu sözleşmeye ilişkin yapılan açıklamada TRT'nin Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarına ilişkin düzenlenen ihalede bulunan paket 1-D ve paket 1-F ile ilgili hazırlanan sözleşmelerin TFF'ye teslim edildiği bildirildi.

TRT 1-D ve 1-F paket içeriği

PAKET 1-D: TFF 1. Lig maçlarında canlı yayın hakkı, özetleri,  Süper Lig maçlarının da geniş özetleri, haber amaçlı görüntü hakkı,

PAKET 1-F: Süper Lig ile birlikte TFF 1. Lig maçlarının radyo yayın hakkı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal