TRT dijital platformu ne zaman açılacak? TRT dijitalde ne tarz yapımlar olacak?

Yıllardır ekranlarda yer edinen ve en çok izlenen kanal TRT dijital platformda yerini alıyor. Netflix platformunun önemli bir çıkış yaşamasının ardından dijital dizi film platformları da peş peşe gelmeye başladı. Puhutv, Exxen ve Blu TV’nin yayın hayatına başlamasından sonra TRT’de artık dijital platforma taşınıyor. Netflix’e rakip olarak çıkarılacak olan TRT dijital platformu uluslararası bir proje olacak. Platformun 1 Ekim’de yayın hayatına başlaması planlanıyor. İşte merak edilen tüm detaylar… 1 Ekim'de açılması planlanan...

09.05.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-15:27) TRT dijital platformu ne zaman açılacak? TRT dijitalde ne tarz yapımlar olacak?

Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ve birbirinden güzel yapımlarla karşımıza çıkan TRT kanalının dijital platform açacağı haberi konuşulmaya başladı. Farklı projeler ile ekrana gelmeye devam eden kanalın dijital platformlar için çalışmalarını başlattığı haberleri geldi. İşte merak edilen tüm detaylar…

TRT dijitalde yerini alıyor

TRT uzun yıllardır ekranda yer edinmiş olan köklü bir kanaldır. Teknoloji gelişmeye devam ederken birçok işte artık dijital ortama taşınıyor. Dizi ve film izlemek isteyen kişiler artık dijital ortama yönelirken bu platformlardan birinin de TRT olacağı söyleniyor. 

TRT Dijitale Taşınıyor

Bir dönem çok konuşulan Tom Cruise’nin unutulmaz filmi Top Gun’ın benzer bir yapımının TRT dijital platformunda yer alması bekleniyor. Sina Koloğlu’na gelen bilgiler sonrasında platformun çalışmalara başladığı söyleniyor. Sina Koloğlu, “Kulağıma gelen TRT, bir dijital platform işini kendi içinde yürüyor. Bu platform için yapılacak Osman Nail Doğan’ın bir işinden bahsediliyor. Yeni, taze benim de yeni haberim oldu. Bir proje hayli iddialı ve kapsamlı. ‘Top Gun’ benzeri bir iş… Bayağı somut bir çalışma onu söyleyeyim. TRT’nin sevdiği yapım şirketi Es Yapım’dan geliyor diye söylediler. Tom Cruise kim olacak acaba?” dedi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal