TRT Antalya Lara Kampı 2022 sezonu başvuru ve fiyat bilgileri

TRT Antalya Lara Kampı 2022 sezonu Mayıs ayından itibaren başlayacak. TRT Antalya Lara Kampı'na katılmak isteyen vatandaşlar başvuruların ne zaman başlayacağını, fiyatlarının nasıl olduğunu ve kimlerin katılabileceğini araştırmaya başladı. Peki TRT Antalya Lara Kampı fiyatları ne kadar? TRT Antalya Lara Kampı'na kimler katılabilir, başvurular ne zaman? detaylar haberimizde yer almaktadır.

11.04.2022-01:33 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-01:33) TRT Antalya Lara Kampı 2022 sezonu başvuru ve fiyat bilgileri

TRT Antalya Lara Kampı 2022 sezonu Mayıs ayından itibaren başlayacak. TRT çalışanları, kamu ve diğer çalışanlara hizmet veren TRT Antalya Lara Kampı hem ekonomik açıdan hem de şehre yakın olduğundan dolayı sıkça tercih edilmektedir. Pandemi nedeniyle 2 yıldır %50 kapasite ile hizmet veren tesis bu sene tam kapasite hizmet verecektir. TRT Antalya Lara Kampı'na katılmak isteyen vatandaşlar ise başvuruların ne zaman başlayacağını, fiyatlarının nasıl olduğunu ve kimlerin katılabileceğini araştırmaya başladı.

TRT Antalya Lara Kampı

TRT Antalya Lara Kampı başvuruları ne zaman, fiyatları ne kadar?

Tam adıyla TRT Antalya Müdürlüğü Tunca TOSKAY Film Çekim Platosu ve Eğitim Tesislerde sabah akşam birçok çeşit açık menü yemek verilirken yaz boyunca TRT ekipleri ile eğlenceli geceler düzenlenir. Tesislerde Alkol satışı yasaktır. TRT Lara Kampı konakla fiyatları her yıl farklılık gösterir. Kişi, gün ve oda sayısı belirtildiğinde en uygun fiyat sunulmaktadır. Kamu çalışanlarına ise özel bir indirim uygulanır. TRT Lara Kampı'na rezervasyon yaptırmak için 0 242 352 06 10 numaralı telefon numarası arayarak hem fiyat bilgisi alabilir hem de başvuruda bulunabilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal