27.02.2021-11:49 (Son Güncelleme:27.02.2021-11:49)


1

Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizi Teşkilat için geri sayım başladı. Dizide MİT'in görevleri için kullandığı yerli İHA ve SİHA teknolojisi yer alacak.



2

YENİ DİZİ TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

YENİ DİZİ TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı Teşkilat, 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak.



3

'KALE' KAMPÜSÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER!

'KALE' KAMPÜSÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 'Kale' adıyla bilenen ve sır gibi saklanan kampüsü de dizide ilk kez gösterilecek. MİT tarafından uygulanan teknolojilerin yanı sıra yerli İHA ve SİHA'larda ekrana gelecek.



4

TIMS&B Productions tarafından yapımı üstlenilen Teşkiltat'ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar yapıyor. Dizi, kendi hayatından vazgeçen 'yedi vatan sevdalısının' ülkesi için girdiği mücadeleyi konu alıyor.



5

Teşkilat'ın çekimleri Ankara'da devam ederken dizi, Başkent'te uzun zaman sonra yapılan büyük prodüksiyonlu yapım olarak dikkat çekiyor.



6

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, sosyal medya üzerinden paylaştığı yazıda ''Ölmeden evvel ölenlerin hikâyesi. Yeni dizimiz 'Teşkilat', 7 Mart Pazar günü TRT 1’de başlıyor'' ifadelerine yer verdi.



7

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NE?

Teşkilat, Türkiye'de giderek artan yabancı istihbaratın ülke içindeki düzeni bozma çabalarına karşılık MİT'in üstlendiği görevleri konu alıyor. Ankara'daki SİHA fabrikasına düzenlenen terör saldırısıyla başlayacak dizi, 7 MİT ajanının mücadelesini anlatacak.



8

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

TEŞKİLAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

TRT 1'in yeni dizisi Teşlikat'ın oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin gibi isimler yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR