TRT 1 Kara Tahta yeni bölüm yok mu, yayınlanmayacak mı? 27 Nisan 2022 Çarşamba Kara Tahta yeni bölüm neden yok?

TRT 1'in sevilen yeni dizisi 'Kara Tahta'nın çekimlerine ara verildi, bu hafta bölüm yok! Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Erkan Birgören'in yazdığı, başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner'in paylaştığı dram türündeki dizinin bu hafta çekimlerine ara verildi. İşte detaylar...

26.04.2022-20:17 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-20:17) TRT 1 Kara Tahta yeni bölüm yok mu, yayınlanmayacak mı? 27 Nisan 2022 Çarşamba Kara Tahta yeni bölüm neden yok?

30 Martta ilk bölümü ile TRT1 ekranlarında yayına giren dizi severek izlenmeye başlanmamıştı. Her Çarşamba yeni bölümleri ile ekranların başına gelmesi beklenen dizi bu hafta yayınlanmayacak. Çünkü dizinin çekimlerine ara verildiği haberi geldi. 4. bölüm ile ekranlardaki yerini alan dizi 5. bölüm yayınlanmadan çekimlere ara verildi. İzleyiciler dizinin neden çekimlerine ara verildiğini araştırıyor. İşte detaylar...

Kara Tahta dizisinin konusu 

Kara Tahta geçmişten gelen yarım kalan Atlas ve Irmak'ın aşk hikayesini konu almaktadır. Lise zamanında zor günler geçiren Atlas, yıllar sonra matematik öğretmeni olmaktadır. Kendi okuduğu okula bu sefer öğretmen olarak atanmaktadır. Atlas eski sevdiği ile bu sefer yüzleşmek zorunda kalır.

Kara Tahta dizi çekimlerimlerine ara verdi!

Dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç Atlas karakterini canlandırıyordu. Ancak çekim sırası yapmış olduğu ani hareket sonucu sağ bacağındaki çapraz bağlarının yırtılması sonucu 10 günlük bir süre kadar çekimlere ara verildiği duyuruldu.

 Furkan Andıç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Allah'tan şifa diliyoruz. 

kara tahta dizi çekimlerine ara verildi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal