Trenle Seyahat 'Doğu Ekspres'

Doğu ekspres ile Ankara, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum ve Kars şehirlerinin güzellikleri tren yolculuğu ile keşfediyorsunuz.

30.01.2020-18:12 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-18:08) Trenle Seyahat 'Doğu Ekspres'


Doğu ekspres ile Ankara, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum ve Kars şehirlerinin güzellikleri tren yolculuğu ile keşfediyorsunuz.

Doğu Ekspresi hergün Ankara - Kars ve Kars Ankara arası sefer yapmaktadır.Doğal güzellikler nedeniyle gezginler, fotoğraf sanatçılarının oldukça yoğun talep gösterdiği trenlerdendir. Pulman, örtülü kuşetli ve yataklı olmak üzere üç vagondan oluşmaktadır. Kuşetli vagonlarda 10 Kompartıman bulunmakta her kompartımanda 4 kişi yolculuk yapabilmektedir. Çarşaf, pike ve yastık TCDD Taşımacılık AŞ tarafında verilmekte olup, kompartımandaki koltuklar istenildiğinde yatak olarak kullanılabilmektedir.

En yoğun sezon yaz dönemi olup, bu sezonda seyahatler genelde pulman vagonlarla yapılmaktadır. Bilet almak için TCDD internet sitesini,e-Bilet uygulamasını,tren garlarından veya seyahat acentelerinden alabilirsiniz. Doğu Ekspresi Ankara-Kars arasındaki seferini yaklaşık 24 saat içerisinde tamamlamaktadır.
Yanınızda sıkılmamanız adına herşeyi getirebilirsiniz, yemek servisi olmasına rağmen kendi yiyeceğinizide getirebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal