Trendyol Yemek neden kapalı, neden sipariş verilmiyor? Trendyol Yemek çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir?

İstanbul merkezli e-ticaret platformu Trendyol’un yemek bölümü olan Trendyol Yemek hakkında pek çok kişinin erişim sorunu bulunuyor. Peki Trendyol Yemek neden kapalı, neden sipariş verilmiyor? Trendyol Yemek çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

27.05.2022-16:13 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:13) Trendyol Yemek neden kapalı, neden sipariş verilmiyor? Trendyol Yemek çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir?

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret şirketlerinden Trendyol, yakın bir zaman önce yemek sektörüne de adın atarak Trendyol Yemek bölümünü açmıştı. Tıpkı rakipleri Getir, Yemeksepeti ve Banabikurye gibi insanların siparişlerini zamanında yerine ulaştırma amacı taşıyan Trendyol Yemek hakkında bazı kullanıcıların erişim sorunu bulunuyor. Sosyal medya Trendyol Yemek’in erişim sorunu hakkında tweetler atılıyor. Peki Trendyol Yemek neden kapalı, neden sipariş verilmiyor? Trendyol Yemek çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelir?

Trendyol Yemek neden kapalı, neden sipariş verilmiyor?

Son bir kaç saattir Trendyol Yemek’te erişim sorunu yaşanıyor. Trendyol Yemek’in anlaşmalı olduğu bazı lokantalara erişim sağlamazken, uygulamaya lokasyon bazında giriş yapılamadığı ifade ediliyor. Trendyol’dan henüz konu hakkında bir resmi açıklama gelmedi. Sosyal medyada ise bazı kullanıcılar konu hakkında tweetler attı. İşte o tweetler:

Trendyol Yemek

Trendyol Yemek

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal