Trendyol kuryeleri ne kadar para kazanıyor? Trendyol kurye başvuru şartları neler? Trendyol kendi aracıyla kurye maaşları

Yüksek gelirler sağladığı konusuyla sosyal medyada da sık sık konuşulan Trendyol kuryeleri ne kadar para kazanıyor? İşte Trendyol kurye başvuru şartları ve gelir hesaplamalarıyla ilgili bilmeniz gerekenler.

08.05.2022-18:03 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-18:03) Trendyol kuryeleri ne kadar para kazanıyor? Trendyol kurye başvuru şartları neler? Trendyol kendi aracıyla kurye maaşları

Koronavirüs sonrası en sık ismini duyduğumuz mesleklerden birisi şüphesiz kuryeler. Pek çok firma, bu anlamda faaliyetlerine hız kazandırmış ve şüphesiz bunlar içerisinde öne çıkmayı başaranlardan birisi de Trendyol olmuştur. Trendyol araçlı kurye maaşları 2022 yılı için paket başına fiyatlandırması artış göstermiştir. Hem kulaktan dolma bilgilerle hem de internet sayfalarında yaptığınız araştırmalarda yalnızca 1 motosiklet ile ayda 10.000 TL gelir elde edebileceğiniz anlatılıyor. Özellikle de işsizseniz ve motosiklet satın almak istiyorsanız bu fikir size cazip gelebilir.

Trendyol araçlı kuryeler ne kadar para kazanıyor?

Trendyol araçlı kuryeleri, paket başı teslimat hesaplamalarına göre ayda ortalama 5424 TL ila 17.412 TL arasında gelir elde edebiliyor. Buna göre araçlı kuryeler ayda 4.250 TL ile 12.000 TL arasında para kazanabiliyor. Kuryelerin ne kadar kazandığı konusu paket sayısına göre değişiyor. Daha fazla gelir elde edebilmek için mesai saati, paket sayıları ve kazançlı saatler büyük bir önem taşıyor.

Trendyol aylık gelir hesaplama

Trendyol bünyesinde çalışan kuryelerin fiyatlandırması, kargo sayısına göre değişir. Maaş ve çalışma durumuna bağlı olmak suretiyle maaşlar ortalama şu şekildedir;

70 paket taşıyan bir kurye 5424 TL,

125 paket taşıyan bir kurye 10.826 TL,

150 paket taşıyan bir kurye 13.030 TL,

175 paket taşıyan bir kurye 15.234 TL,

200 paket taşıyan bir kurye 17.412 TL gelir elde edebilmektedir.

Trendyol kurye başvurularında aranan şartlar neler?

Kurye başvurusunda bulunacaksanız öncelikle hangi çalışma modeline bağlı olacağınıza karar vermeniz gerekir. Buna göre; Express kurye, kurye toplayıcı veya sipariş dağıtıcı seçeneklerinden birini seçin. Dağıtıma çıkarken; motosiklet, ticari araç veya kamyon satın alın. Başvuru yapacak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlaması ve adli sicilinin temiz olması gerekir. Kullanacağınız araç 5 yaşından büyük olmamalıdır.

Trendyol kendi aracıyla kurye maaşları

Kendi aracını satın alarak Trendyol kuryesi olan kişiler 5,500 TL ila 17,000 TL arasında gelir elde ediyor. Kazanacağınız tutar performansınıza göre değişkenlik göstermektedir.

Trendyol Go gelir hesaplama

Trendyol Go bünyesinde çalışan kuryeler her bir paket için 24 TL para kazanır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal