08.03.2022-09:08 (Son Güncelleme:08.03.2022-12:51)


1

Trendyol'da Express kurye nasıl olunur?

Trendyol'da Express kurye nasıl olunur?

Trendyol’da express kurye olmanın koşulları şirketin web sayfasında bulunuyor. Xirketin Web sayfasına girdiğinizde “iş ortağımız olur musunuz” sorusu ile karşılaşıyorsunuz. Bu soruya tıkladığınızda işin içeriği, koşulları ve sizden istenenler tek tek tüm detayları ile sıralanıyor.



2

Bu koşulların en başında, aracınızın (hafif ticari veya motor) size ait olması gerekiyor. Tabi bunlar şirketin standartlarına uygun olmaları gerekiyor. Ki standartları da normal trefik standartlarının üstünde değil. Bu yüzden trafikteki ticari araçlarla motorarın neredeyse tamamı çalışabilir. Trendyola motor kurye ya da hafif ticari araçlı kurye olarak çalışmak istiyorsanız hemen web sayfalarına girip ilgili formu doldurmanız gerekiyor.



3

Trendyol Express kurye başvuru adresi nedir?

Trendyol Express kurye başvuru adresi nedir?

https://trendyolexpress.com/tasiyici-ol adresinde yer alan diğer bilgiler ise aşağıdaki gibidir: Bu adresteki formu doldurduktan sonra genelde iki gün içerisinde size dönüş yaparlar. En fazla üçüncü gün mutlaka dönüş yaparlar. Tabi onların standartlarında bir iseniz. Ve yüz yüze görüşmeye gidip gerekli anlaşmaları yapıyorsunuz.



4

Trendyol Express kurye çalışma saatleri nasıldır?

Trendyol Express kurye çalışma saatleri nasıldır?

Trendyol, Express kurye çalışma saatleri kendi iş şekline göre dizayn edilmiştir. Haftanın 6 günü çalışma zorunluluğu var. Ve iş günü sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasındadır. Yani günde 12 saat dağıtım ve toplama yapılmaktadır.



5

Trendyol'da kargo fiyatlandırma ücretleri nedir?

Trendyol'da kargo fiyatlandırma ücretleri nedir?

Çalışma, dağıtım ve toplama çalışmalarına bir standart getiren Trendyol, kargo ücretlerinde de bir standarda sahiptir. Kargo aücretlendirmesi iki basamak şeklindedir.



6

Şöyle ki: İlk 40 kargoda 4 TL + KDV ile ücret veriyor. 40’tan sonraki her kargo için de 3,5 TL + KDV ücret veriyor.



7

Şirketin paylaştığı verilere göre günde ortalama 120 civarında kargo dağıtım veya toplama hizmeti yapılabiliyor.



8

100 üzerinden hesapladığımızda sigorta+KDV+masraf düştükten sonra bir Express kuryenin net kazancı 8.600 Tl’ye tekabül ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr