Tren istasyonunda korkunç cinayet: Almanya’da iki Türk arasındaki hesaplaşma kanlı bitti

Almanya’da tren istasyonunda ölü bulunan Türk vatandaşı hakkında yapılan araştırma sonucu, 44 yaşındakİ M.S.'nin cinayete kurban gitti ortaya çıktı. Alman polisinin yürüttüğü soruşturma kapsamında zanlıları yakaladı. Yapılan sorgu ortaya çıkan cinayetin detayları ise gündem oldu.

05.03.2024-16:43 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-17:23) Tren istasyonunda korkunç cinayet: Almanya’da iki Türk arasındaki hesaplaşma kanlı bitti

EDİTÖR/ MİHRAB KURT

Almanya’da bulunan Stade tren istasyonun korkunç bir cinayet meydana geldi. Husumetli olduğu bilinen iki Türk arasında yaşanan kavgada, M.S. adındaki 44 yaşındaki adam döverek öldürüldü. Alman polisinin yürüttüğü soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı. 

Almanya’da tren istasyonunda meydana gelen cinayet sonrası Alman polisi harekete geçti. Yapılan operasyonda zanlı olarak tespit edilen 5 kişiden 4’ünün yakalandığı belirtildi. 

Almanya tren istasyonunda cinayet

Almanya'da İki Türk arasındaki tartışma kanlı bitti

Hayatını kaybeden 44 yaşındaki M.S.’nin yakınlarından elde edilen bilgiye göre; Aylar öncesi olaya karışan 5 kişi ile M.S arasında bir tartışma yaşanıyor, bu tartışma esnasında M.S bir kişiyi bıçakla yaralıyor. Olayın büyümemesi adına iki tarafın aileleri araya giriyor, M.S.’nin ailesi yarı gencin ailesi ile anlaşarak husumeti kendi aralarında çözüyorlar. Ancak olayı hazmedemeyen 5 kişilik gruptan bir şahıs, tren istasyonunda sıkıştırdığı M.S’yi dövmeye başlıyor. Kazgada kendini kaybeden öfkeli grup, M.S’yi döverek öldürüyor. Olay yerine gelen Alman polisi ise kavgada bulunan 5 kişiden 4’ünü yakalıyor. Zanlıların evlerinde yapılan aramada ise; çok sayıda delil ele geçirildi. Cinayet Masası ekiplerince incelemeye alındı. Soruşturma devam ediyor.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal