Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Trafikte Yok Artık Dedirten Görüntü

Kahramanmaraş’ta arabasıyla ters yönde ilerleyerek trafiği tehlikeye düşüren şahıs bölgedeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

04.05.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-10:25)

Kahramanmaraş’ta arabasıyla ters yönde ilerleyerek trafiği tehlikeye düşüren şahıs bölgedeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

Merkez Onikişubat ilçesinde bulunan Azerbaycan Bulvarı’nda bir otomobil, ters yöne girdi. Trafiği tehlikeli dakikalara sebep olan otomobil sahibi şahıs, bir müddet geri geri gitti. Yolda trafiğin sakinleşmesinin hemen sonrasında tekrar ters yönde yoluna devam eden araç, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Arabayı kullanan şahıs, ters yolda bir müddet ilerledikten sonra doğru istikamete geçerek yoluna devam etti.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KAHRAMANMARAŞTA BÜYÜK BİR KAZA MEYDANA GELMİŞTİ

Kaza, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu ile Sümbüllü Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların iddialarına göre Sümbüllü Bulvarı'na dönen ehliyetsiz sürücü N. Ç. (57) yönetiminde kullanılan otomobile, Kayseri istikametine giden ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarptı. Ç.'nin kullandığı otomobil çarpmanın şiddetiyle ikiye parçalanırken, arabanın parçalarından biri o sırada ana yola çıkmak için bulvarda bekleyen A. D. (50) yönetimindeki otomobile isabet etti. İkiye bölünen otomobilin sağ arka tekerleği de yerinden koparak kaza yerinden 50 metre ileriye fırladı.

Haber kaynaklarından aktarılan bilgilere göre, kazada N. Ç. ile araçta bulunan N. G. (28) ve P. Y. (1) yaralanırken, otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen ambulanslarla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. İkiye bölünen otomobilde asılı olan bir bayrak da polisler tarafından muhafaza altına alındı. Kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;