Trafik Teröristi Muhammed Enes Uysal'dan Dikkat Çeken İfade!

İstanbul Hadımköy'de trafikte terör estiren ve kullandığı çakarlı araç ile tehditkar ve hakaret dolu sözler kullandığı başka bir sürücüyü 5 defa bıçakladığı belirlenen Muhammed Enes Uysal'ın ifadesi büyük dikkat çekti.

24.08.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-16:47) Trafik Teröristi Muhammed Enes Uysal'dan Dikkat Çeken İfade!

İstanbul Hadımköy'de çakarlı arabasıyla bir başka kullanıcının yolu keserek hakaret içerikli sözler savuran, ardından da sırtından 5 kez bıçaklayan zanlının polisteki açıklamaları ele geçirildi.

Polis tarafından adli sicili belirlenen ve 6 suç kaydı olduğu tespit edilen zanlının emniyetteki sorgusunda, verdiği ifade büyük dikkat çekti.

Zanlı Muhammed Enes Uysal'ın sözleri tam olarak şöyledir:
''Yol vermeyince onunla tartışmaya başladık. O daha sonra elindeki telefonla benim görüntümü kaydetmeye başladı. Ardından telefonu kapatıp bana saldırmaya başladı ve sonra bıçak çekti. Ben de onun elindeki bıçağı almaya çalıştım. O esnada boğuşurken onun bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım''

30 BİN TL'Yİ KİM ALDI?

Muhammed Enes Uysal'a Dadaş Aras'ın aracındaki 30 bin TL'yi aldığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine, parayı almadığı ve bilgisi olmadığını söylediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal