10.05.2021-12:02 (Son Güncelleme:16.10.2023-08:52)


1

Trafik kazasında ölen ünlüler

Trafik kazasında ölen ünlüler

Arda Öziri; Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol almıştı. Oyuncu motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Zafer Çika, Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın içinde bulunduğu araç, İzmir'in Narlıdere ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Zafer Çika hayatını kaybetti. İsrafil Köse, motosikletiyle seyir halindeyken park halindeki ticari taksiyle çarpıştı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kıvırcık Ali, kendi aracıyla sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Barış Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyonla çarpıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Ajlan Büyükburç, kendi kullandığı araçla takla atarak park halindeki traktöre çarptı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Önder Somer, 1997'de geçirdiği trafik kazasında hayata gözlerini yumdu. Egemen Töreli, Çorlu'da karşıdan karşıya geçmek isterken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 2016 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.



2

Erkan Can

Erkan Can

Usta oyuncu Erkan Can'dan gelen son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Erkan Can, alkollü şekilde araç kullanırken Ümraniye'de kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan Can'ın, trafik polislerinin yaptığı kontrolde 236 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı ve görüntülerde Can'ın alkollü olduğunu kabul ettiği duyuldu.



3

Efe Güray

Efe Güray

Beren Saat'in ilk aşkı olan Efe Güray, trafik kazası sonucu hayata veda etti.



4

Anne Heche

Anne Heche

Hızlı kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden oyuncu, hızla garajına çarptı. Çarpmanın etkisiyle oyuncunun da içinde olduğu araç alev aldı. Alev topuna dönen araçtan çıkarılan oyuncunun sırtında ciddi yanıklar meydana geldi.



5

Baş Belası oyuncuları kaza geçirdi

Baş Belası oyuncuları kaza geçirdi

Baş Belası tiyatro oyunu oyuncularını taşıyan minibüs Amasya-Çorum karayolu üzerinde kaza yaptı. Kaza sırasında minibüste Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve oyun ekibi bulunuyordu.



6

Kazada hayatını kaybeden oyunun yönetmeni Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan kısa ir süre önce ise oyuncu Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Fersoy ile görüntülü telefon görüşmesi yapan Güleryüz, o anlarını sosyal medyadan paylaşmıştı. Gelen kaza haberi ile Güleryüz'ün sevenleri yasa boğuldu.



7

Arda Öziri

Arda Öziri

Arda Öziri; Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kampüsistan, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinden rol almıştı. Oyuncu motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.



8

Fatih Ürek

Fatih Ürek

Bodrum'da kalan Ürek acil bir işi çıktığı için uzun süredir kullanmadığı arabasına binince kaza yaptı. Arabada ufak hasarın olduğu olayda Ürek'in önlem için hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.



9

Zafer Çika

Zafer Çika

Zafer Çika, Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın içinde bulunduğu araç, İzmir'in Narlıdere ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Zafer Çika hayatını kaybetti.



10

İsrafil Köse

İsrafil Köse

İsrafil Köse, motosikletiyle seyir halindeyken park halindeki ticari taksiyle çarpıştı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.



11

Kıvırcık Ali

Kıvırcık Ali

Kıvırcık Ali, kendi aracıyla sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Barış Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyonla çarpıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.



12

Hepsi Grubu'nun eski üyelerinden olan Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül hafif yaralı kurtulurken sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde yaşamını yitirdi. Söz konusu aracı Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve Tır ile çarpıştığı biliyor. Araç kullanılmaz halde.



13

Lars Vilks

Lars Vilks

İslamofobik söylemleriyle ünlenen karikatürist Lars Vilks, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.



14

Barış Akarsu

Barış Akarsu

Barış Akarsu'nun içinde bulunduğu otomobil Bodrum Torba Kavşağı'nda bir kamyonla çarpıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Ajlan Büyükburç, kendi kullandığı araçla takla atarak park halindeki traktöre çarptı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.



15

Tostçu Mahmut

Tostçu Mahmut

Tostçu Mahmut lakaplı Anıl kurt, İstanbul'a şube açmak için giderken trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti.



16

Ajlan Büyükburç

Ajlan Büyükburç

Ajlan Büyükburç, kendi kullandığı araçla takla atarak park halindeki traktöre çarptı ve olay yerinde yaşamını yitirdi.



17

Önder Somer

Önder Somer

Önder Somer, 1997'de geçirdiği trafik kazasında hayata gözlerini yumdu.



18

Egemen Töreli

Egemen Töreli

Egemen Töreli, Çorlu'da karşıdan karşıya geçmek isterken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 2016 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybetti.



19

Erdal Tosun

Erdal Tosun

Erdal Tosun, 2016 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetmişti.



20

Onur Bayraktar

Onur Bayraktar

Onur Bayraktar, 2010 yılında motosikletiyle geçirdiği kazanın ardından yaşa hayatını kaybetti.



21

Metin Oktay

Metin Oktay

Türk futbolunun Taçsız Kral'ı Metin Oktay 1991 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Afyon yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.



22

Kerim Tekin

Kerim Tekin

Kerim Tekin, 1998 yılında Afyon yakınlarında geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybetti.



23

Boran Kaya

Boran Kaya

Boran Kaya, 2000 yılında Kaş'ta geçirdiği trafik kazasının ardından hayata veda etti. Mehmet Ali Toprak Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.



24

Mehmet Ali Toprak

Mehmet Ali Toprak

Mehmet Ali Toprak Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.



25

Gökhan Semiz

Gökhan Semiz

Gökhan Semiz, 1998 yılında geçirdiği trafik kazasıyla aramızdan ayrıldı.



26

Uzay Heparı

Uzay Heparı

Uzay Heparı, Etiler Koç köprüsü üzerinde Küfe Bar'daki programına gitmekte olan Demet Akbağ'ın park halindeki arabasına çarptı. On bir gün süren yaşam savaşının ardından, hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR