07.12.2021-10:42 (Son Güncelleme:07.12.2021-10:57)


1

Süper Lig'de rakipleriyle olan puan farkını açarak liderliğini sürdüren Trabzonspor, transfere de çok hızlı bir giriş yaptı. Trabzonspor, uzun süreli sakatlığı dolayısıyla sezonu kapatan Gervinho'nun yerine Kouassi'yi renklerine bağlıyor.



2

Son alınan bilgilere göre ise Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı yeni transferi Jean Evrard Kouassi bugün saat 16.30'da İstanbul'da olacak.



3

Çin ligi takımlarından Wuhan FC takımında forvet pozisyonunda forma terleten Jean Evrard Kouassi, 25 Eylül 1994 tarihinde doğdu. 1.74 cm boyunda ve 63 kilo olan Jea Evrard Kouassi, sağ ve sol ayağını kullanma yeteneğine sahip. Profesyonel futbol hayatına Moossou FC takımında başladı ve 2013 yılında bedelsiz olarak Hırvatistan takımı Hajduk Split'e transferi gerçekleşti.



4

Fildişili futbolcu Hajduk Split takımında 2 sene forma terletmesinin ardından Çin ligine transfer oldu.



5

27 yaşındaki Fildişili sol kanat futbolcusu Çin Süper Ligi'nde geride kalan 13 karşılaşmada 5 gole imza atmayı başardı. Jean Evrard Kouassi'nin güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon euro değerinde bulunuyor.



6

Fildişili futbolcunun transferi gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonsporlu taraftarlar tarafından büyük bir heyecan uyandırdı. Futbolcunun transferi camiada oldukça büyük ses getirdi. Trabzonsporlu taraftarlar genç yıldızın Trabzon'a gelişini büyük bir heyecan içinde takip etmeye başladılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR