01.11.2021-14:12 (Son Güncelleme:01.11.2021-14:12)


1

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemine kısa bir süre kalmışken Trabzonspor çalışmalarına şimdiden başladı. Bordo mavililerin sol bek transferinde adayları belli oldu.



2

Spor Toto Süper Lig'de lider konumda bulunan Trabzonspor, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takıma takviye yapmak istiyor.



3

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ara transfer dönemi öncesinde Başkan Ahmet Ağaoğlu ile sık sık bir araya gelirken yapılacak olan takviyeler için fikir alışverişinde bulunuyor.



4

Sezon başında kadroya katılan sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı'ndan memnun olmadığı öğrenilen Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın devre arası yaklaşırken mutlaka bir takviye yapmak istediği öğrenildi.



5

Abdullah Avcı'nın Başkan Ahmet Ağaoğlu'na sol bek transferi için sunduğu listede Fransız ekibi Lille'de forma giyen Domagoj Bradaric, İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen Luca Pellegrini ve Süper Lig'de Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi'nin yer aldığı öğrenildi.



6

Yerli bir aday olarak Demir Grup Sivasspor'da forma giyen başarılı oyuncu Uğur Çiftçi bir adım önde olarak gözüksede Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın gönlündeki ismin sezon başında da transferini istemiş olduğu Luca Pellegrini olduğu söyleniyor.



7

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan aldığı liste doğrultusunda görüşmelerinde başladığı ve Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde listede yer alan 3 isimden biriyle kesin olarak anlaşma sağlaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR