27.11.2021-14:51 (Son Güncelleme:27.11.2021-16:31)


1

Süper Lig'de istikrarlı bir şekilde yüksek performans sergileyen fırtına, deplasmanda İstanbul ekibi Karagümrük ile karşılaşacak.



2

Karagümrük maçında Bakasetas ve Marek Hamsik'in oynamasıyla ilgili önemli gelişmeler var.



3

Süper Lig'de çok istikrarlı bir şekilde yüksek performansına devam eden lider Trabzonspor, deplasmanda zorlu Karagümrük deplasmanına çıkacak. Karşılaşma öncesi en çok merak edilen konulardan birisi Bakasetas ve Marek Hamsik'in forma terletip terletemeyeceği oldu.



4

Gelen son bilgilere göre Marek Hamsik, direkt bir şekilde topla çalışmalarına başlamıştı.



5

Takımla birlikte çalışıyor ve teknik ekibin görev vermesi halinde Karagümrük karşılaşmasında sahadaki yerini alabileceği söyleniyordu. Yıldız futbolcu son alınan bilgilere göre Karagümrük maçında kadroya alındı.



6

Yunan yıldız Bakasetas'ın ise dün takımın izinli olmasına rağmen tesislere gittiği ve çalışma yaptığı öğrenildi. Futbolcunun izinli gününde de çalışması büyük ilgi topladı. Bakasetas ile alakalı son durumun sağlık kurulu, teknik ekip ve futbolcunun birlikte yapacağı toplantı sonrası belli olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyordu. Bordo mavililerde Bakasetas da Karagümrük maçında kadroya alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR