Trabzonspor'un Altay Maçı Öncesi Kamp Kadrosu Belli Oldu

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda İzmir'de oynayacağı Altay karşılaşması öncesinde kamp kadrosunda yer alan isimler belli oldu.

20.12.2021-16:28 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-16:28)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Altay'ın konuğu olacak olan lider Trabzonspor, karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı.

FIRTINA SON OLARAK HATAYSPOR'U MAĞLUP ETTİ

Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelen Trabzonspor, taraftarı önünde 2-0'lık bir galibiyetle sahadan ayrılmıştı.

ALTAY DEPLASMANDA GİRESUNSPOR'A DİŞ GEÇİREMEDİ

Ev sahibi ekip Altay ise Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son karşılaşmada Giresunspor'a karşı deplasmanda sahadan 3-1'lik bir mağlubiyetle ayrıldı.

TRABZONSPOR'UN İZMİR KAFİLESİ BELLİ OLDU

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Altay ile oynanacak olan Süper Lig karşılaşması öncesinde İzmir kafilesine dahil ettiği isimler belli oldu.

ALTAY MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK OLAN İSİMLER

Bordo mavililerin İzmir'de oynanacak olan Altay karşılaşmasında kadroda yer alan isimler ;

Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Bruno Peres, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, Edgar Le, Stefano Denswil, Anders Trondsen, Emmanouil Siopis, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Abdülkadir Parmak, Yunus Mallı, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Andreas Cornelius, Djaniny Semedo, Fode Koita.

FIRTINADA İZMİR KAFİLESİNDE YER ALMAYAN İSİMLER

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Altay ile oynayacağı karşılaşmada kadroda yer alamayacak olan isimler ;

Erce Kardeşler, İsmail Köybaşı, Gervinho, Anthony Nwakaeme.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal