Trabzonsporlu Andreas Cornelius, Alexander Sörloth'u Geride Bıraktı!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Andreas Cornelius, bordo mavili takımın eski gol kralı olan Alexander Sörloth'u geride bırakmayı başardı.

08.01.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-16:19)

Trabzonspor sezona fırtına gibi başlamasının ardından ilk yarıyı lider olarak kapatmasını bildi. Sezonu ilk yarısını lider olarak kapatan bordo mavililer ligin ikinci yarısına da etkili bir şekilde başladı. Trabzonspor, son olarak Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u kendi evinde 1-0 yenmesini başardı. Bu galibiyet büyük ses getirirken maçta bordo mavililerin tek golünü ise Andreas Cornelius kaydetti.  28 yaşındaki yıldız futbolcu, Trabzonspor'un attığı son 5 golün 4'üne imza atarken gol krallığı yarışında da Pesic'in (11) hemen arkasında yer aldı.


NORVEÇLİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

Trabzonspor'un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius, son 7 isabetli şutunda rakip kalecileri mağlup etme başarısı gösterdi. Ayrıca futbolcu önemli bir başarıya daha imza attı. Yıldız futbolcu, şut isabetinde Trabzonspor'un eski gol kralı olan Sörloth'u geride bırakmasını bildi. Andreas Cornelius 17 kez çektiği isabetli şutunda 10. golüne ulaştı. Fırtınanın eski Norveçli golcüsü Alexander Sörloth ise 10 golü 18 isabetli şutta bulmuştu. Andreas Cornelius ile ilgili bu başarı bu anlamda büyük alkış almış oldu.

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİ

Danimarkalı yıldız futbolcu Andreas Cornelius, yaz transfer döneminde İtalya Serie A ekibi Parma'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Yıldız futbolcu bu sezon Karadeniz ekibi Trabzonspor'da sergilediği performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonspor takımının sevgilisi haline geldi. Futbolcu attığı gollerle Trabzonspor'un kritik maçlarına damga vuran isim oldu. Bu anlamda futbolcu büyük alkış alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal