Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür sahaya giren taraftarın kendisine gösterdiği tepki olayı ile ilgili olarak ilk kez konuştu! Yaptığı itiraflar büyük ses getirdi

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon başında sahaya giren bir taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kalan Abdülkadir Ömür, yaşanan bu olaydan sonra kariyerinde muhteşem bir yükseliş yakalamıştı. Abdülkadir, gerçekleşen olayın ardından yaşadıklarını anlattı.

03.06.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-15:02)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevincini yaşayarak uzunca bir süredir devam eden hasretine son vermeyi başaran Trabzonspor oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı.

Gözyaşları içerisinde sahayı terk etmişti!

Bordo mavili ekipte sezon başında oynanan Galatasaray karşılaşmasında takım 2-0 gerideyken, sahaya giren bir taraftar Abdülkadir Ömür’e tepki göstermişti. Yaşanan bu olayın ardından Abdülkadir Ömür ise gözyaşları içerisinde sahayı terk etmişti.


Abdülkadir Ömür'den büyük itiraf...

Sezonun sona ermesinin ve şampiyonluğun gelmesinin ardından Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, yaşanan olayın ardından ilk kez konuşarak büyük itiraflarda bulundu. Abdülkadir Ömür, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Galatasaray maçı kariyerimin en zorlandığım, en üzüldüğüm maçlarından bir tanesiydi. Benim için çok kötü bir geceydi. Taraftar sahaya atlamıştı. 'Niye oynamıyorsun' diye sitemde bulunmuştu. Ben de o an bir şey diyemedim. Çünkü elim ayağım kesilmişti. Taraftarlarımız hem seviyor hem de bazen sözleriyle dövüyorlar. Zirveye en iyi şekilde yaklaşabilesin diye dibi görmek gerekir. Bana bunu Abdullah Avcı söylemişti. Trabzonspor formasıyla bunu yaşamam benim için utanç verici bir olaydı. Kötü bir geceydi ve çok ağlamıştım. Bunlardan çok büyük dersler çıkardık. Sonraki süreçte daha büyük hayaller kurmaya başladım. Buralara gelmek ise insana güzel hissettiriyor. Bu olaydan sonra takıma az da olsa katkı sağlayabiliyorsam kendimi daha iyi mevkiiye koyabiliyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal