13.01.2022-13:47 (Son Güncelleme:14.01.2022-16:54)


1

Trabzonspor'dan ayrılan Abdulkadir Parmak, Kayserispor ile anlaşmak için kente geldi.



2

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'dan ayrılan Abdulkadir Parmak ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililerden yakın zamanda ayrılacağını duyuran yıldız futbolcunun nereye gideceği büyük merak konusu haline gelmişti.



3

Yıldız futbolcunun adı pek çok Süper Lig ekibi ile anılırken yıldız futbolcudan dikkat çeken bir hamle geldi. Futbolcunun son aldığı karar ile Kayserispor'a transfer olmak üzere olduğu öğrenildi. Kayserispor'un futbolcuyla sezonun ikinci yarısı için kiralık olarak anlaştığı açıklandı.



4

Kaysersipor, Karadeniz ekibi Trabzonspor ile transferde kiralık olarak anlaştı.



5

Kayserispor'un transfer yasağının kalkmasının ardından futbolcu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandığı duyuruldu.



6

Trabzonspor'da merkez orta saha olarak oynayan yıldız futbolcu sergilediği performansla Trabzonspor'da sevilen isimlerden birisi oldu.



7

Futbolcu oynadığı futbolla özellikle Süper Lig'den pek çok takımın transfer listesine girmiştti



8

Futbolcunun bu anlamda transferde bir başka Süper Lig ekibi olan Kaysersispor ile büyük oranda anlaştığı ve transferinin her an resmiyete döküleceği belirtilmişti.



9

Kayserispor, Abdulkadir Parmak'ı sezon sonuna kadar kiraladığını resmen duyurdu. Futbolcu Kayserispor formasını sırtına geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR