Trabzonspor'da Kiralık Çözümü

Trabzonspor, genç oyuncularının gelecek sezon A Takım'a hazır olması için kiralık formülü uyguladı

06.10.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-13:00) Trabzonspor'da Kiralık Çözümü
Süper Lig'in 2019-20 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi 12 oyuncuyu kadrosuna kattı. Yeni transferlerin yanı sıra 12 futbolcusuyla da yollarını ayıran Trabzonspor yeniden şampiyonluğa aday bir kadro kurdu.

Bordo-mavili ekibin yeni transferleri:

Vitor Hugo, Fousseni Diabate, Flavio, Anders Trondsen, Marlon Xaiver, Stiven Plaza, Benik Afobe, Lewis Baker, Djaniny Semedo, Edgar Le, Anıl Başaran, Muhammet Taha Tepe

Kulüp Tarihinde Bir İlk

Trabzonspor, genç oyuncularının düzenli forma giymesi ve gelecek sezon hazır olması için kiralık formülünü devreye soktu. Kiralanan oyuncular için kulüp tarihinde ilk kez, kiralanan oyuncular için 'zorunlu oynama süresi' maddesini devreye soktu. Bordo-mavili ekip bu kurala uymayan takımlardan oyuncularını gerçi çağırma hakkına da sahip.

Oyuncusuna sahip çıkan kulüp, kiraladığı bir oyuncu eğer sakatlanırsa kulübe geri çağırılacak ve tedavi işlemleri Trabzonspor tesislerinde yapılacak.

Kiralık gönderilen oyuncular için bir scout ekibi oluşturan bordo-mavili ekip böylelikle oyuncuların performanslarını da rahatlıkla takip edebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal