Trabzonspor’da Jose Sosa Gelişmesi

Süper Lig ekibi Trabzonspor Arjantinli futbolcu Jose Sosa'ya 1 senelik kontrat sundu. Sosa ise uzatma opsiyonunun kendisinde olması şartıyla 1+1 talep etti. Tarafların sezon bitiminde bir defa daha masaya oturacakları aktarıldı.

11.07.2020-09:12 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-09:27) Trabzonspor’da Jose Sosa Gelişmesi

Trabzonspor’un saha içindeki lideri Jose Sosa’nın kontratı, sezon bitiminde sona eriyor. Karadeniz ekibinde üçüncü sezonunu geride bırakacak ve performansıyla takıma büyük katkı sağlayan Sosa ile yönetim, devam etmeyi düşünüyor. Deneyimli futbolcunun da önceliğinin takımda kalmaktan taraf olduğu ortaya çıktı. Gerçekleşen pazarlıklarda Fırtına’nın, 35 yaşındaki takım kaptanına 1 senelik kontrat sunduğu, yıldız oyununun ise farklı bir öneriyle geri dönüş yaptığı kaydedildi. Gelen bilgiye göre Sosa’nın, 1+1 senelik bir sözleşme istediği ve bunun uzatma opsiyonu bölümünde söz hakkının kendisinde olmasını talep ettiği aktarıldı.

HAYALİ ESTUDİANTES’TE KARİYERİNİ NOKTALAMAK

Bu sezon 11 gol 11 asistlik performans gösteren Sosa, yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanıyor. Fakat uzatma durumunda bu fiyatın altında bir ücretin kendisine verilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tarafların şu anlık bu aşamada oldukları ve sezon sona erdiği anda masaya oturacakları, ortak noktada buluşacakları iddia ediliyor. Bu arada deneyimli futbolcunun hayali, kariyerine futbola başladığı yer olan ülkesinin önemli kulüplerinden Estudiantes’te sonlandırmak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal