Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas Gol Hasretine Son Vermek İstiyor!

Trabzonspor'da bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptıktan sonra sakatlanan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas gözüne Sivasspor karşılaşmasını kestirdi.

12.01.2022-18:18 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-18:18)

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğun bir numaralı adayı olan Trabzonspor'a Anastasios Bakasetas, bordo mavili formayla çıktığı 17 karşılaşmada 7 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

GOL HASRETİNİ SONA ERDİRMEK İSTİYOR

Harika performansının ardından yaşadığı sakatlığın ardından tamı tamına 90 gündür gole hasret kalan Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, gol orucuna son vermek istiyor.


DEPLASMANDA GOL ATMAYI SEVİYOR

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor'da yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas, 90 günlük gol hasretine bu karşılaşmayla birlikte golle buluşmak istiyor.

SİVASSPOR MAÇINDA GALİBİYETİ GETİRECEK

Anastasios Bakasetas, bu sezon kaydettiği 7 golün 4'ünü deplasmanda oynanan karşılaşmalarda kaydederken deplasmanlarda gole yakın olan Bakasetas, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte takımına galibiyeti getirecek gol yada golleri atmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal