Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Futbolculara Jest Geldi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Fenerbahçe galibiyeti sonrası futbolculara büyük jest yaptığı öğrenildi.

20.10.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-15:15) Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Futbolculara Jest Geldi!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Trabzonspor dev derbide kendi evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Trabzonspor heyecanlı mücadelede rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 yenmeyi başarırken alınan galibiyet hem taraftarlar arasında hem de takım içerisinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Trabzonspor, rakibi Fenerbahçe'yi mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Alınan galibiyetten sonra bordo mavililer ile ilgili yeni sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Fırtınada, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, derbi galibiyetinden sonra futbolculara büyük bir jest yaptığı ortaya çıktı. 

AHMET AĞAOĞLU'DAN FUTBOLCULARA BÜYÜK ÖDÜL

Bordo mavililerin ortaya koyduğu performansa Başkan Ahmet Ağaoğlu'da kayıtsız kalmadı. Sarı lacivertliler karşısında elde edilen zaferin ardından Abdullah Avcı'dan izin alarak başkanlık döneminde ilk kez soyunma odasına inen Fırtına'nın patronu oyuncularını tebrik ederek, “Hepinizle gurur duyuyoruz. Seri galibiyetlerle aynen bu şekilde devam edelim. Hep beraber hedefimize ulaşacağız” açıklamaları yaptığı öğrenildi.

Ağaoğlu'nun bordo mavili futbolculara, Fenerbahçe galibiyetinin primi olarak kişi başı 100'er bin TL ödeme yaptığı öğrenildi. Başkanın yaptığı bu jest futbolcular arasında da büyük bir memnuniyetle karşılandı. Fenerbahçe'den liderliği devralan ve prim kazanan futbolcuların büyük bir moralle antrenmanlara devam ettikleri aktarıldı.

AHMET AĞAOĞLU ABDULLAH AVCI'YI AYRI TEBRİK ETTİ

Ahmet Ağaoğlu'nun prim ödemesi olarak hiç bekletmeden dün futbolcuların hesaplarına primleri yatırıldığı aktarıldı. Başkanın soyunma odasında teknik adam Abdullah Avcı ve ekibini de ayrıca kutlayarak galibiyet için teşekkürlerini ilettiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal