29.09.2021-14:04 (Son Güncelleme:29.09.2021-14:22)


1

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme özel açıklamalarda bulundu. Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



2

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu takımla ve gündemle ilgili konulara değindi. Başkan Ağaoğlu'nun özellikle şampiyonlukla ilgili sözleri büyük ses getirdi.



3

Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Ağaoğlu yaptığı açıklamalarda takımın durumuna ve şampiyonluk konularına değindi. Ağaoğlu yaptığı açıklamada, ''Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcu kadromuz, taraftarlarımızın mutluluğunu ne kadar çok istediklerini henüz daha sezonun başında olmamıza rağmen çok net bir biçimde gösterdiler. Futbolcularımızın saha içindeki azim, istek ve hırsı saha dışındaki bizleri de çok mutlu ediyor. Gayretimizi ve heyecanımızı bir kat daha perçinliyor.''



4

Açıklamalarına devam eden Ahmet Ağaoğlu, "Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte sürdürdüğümüz ekonomik ve sportif planlama, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve ekibinin samimi çalışmaları ile birleşince saha içinde ve saha dışında çok güçlü bir Trabzonspor ortaya çıkardı. Sezon başlamadan önce tamamladığımız transferlerimiz, bütçemiz dahilinde kadromuza kattığımız pek çok yerli ve yabancı futbolcumuz ile birlikte Trabzonsporumuz bugün şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi.''



5

Trabzonspor başkanı sözlerini, ''"Hep birlikte hedefine yürüyen, hep birlikte başarıyı hedefleyen Trabzonspor camiasının kazanamayacağı hiçbir zafer, üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Şimdi her zamankinden daha çok bir ve beraber olma zamanı. Hep birlikte YanYana olma zamanı." şeklinde sonlandırdı.



6

Başkan Ahmet Ağoğlu'nun bu açıklamaları futbol kamuoyunda büyük ses getirdi. Başkanın yaptığı açıklamalar gerek taraftarların gerek futbolseverlerin yoğun bir şekilde dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR