Trabzonspor'da Abdullah Avcı Dönemi için Geri Sayım

Trabzonspor’da Hüseyin Çimşir’in gidişinden sonra yeni hoca belli oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile her konuda anlaştığı ortaya çıkarken resmi açıklamanın kupa finalinden sonra yapılacağı aktarıldı.

29.07.2020-10:55 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:52) Trabzonspor'da Abdullah Avcı Dönemi için Geri Sayım

Süper Lig'de şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaybeden ve sonrasında teknik adam Hüseyin Çimşir’i gönderen Trabzonspor'da flaş bir gelişme gerçekleşti. Bir süredir Başakşehir ve Beşiktaş'ın eski hocasi Abdullah Avcı'yı gündemine alan Karadeniz ekibi, deneyimli teknik adamla mutlu sona çok yakın.

3 SENELİK KONTRAT

Habertürk'ün iddiasına göre; Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, Avcı ile gerçekleşen son toplantıda anlaşmaya sağlandığı kaydedilirken resmi açıklamanın Türkiye Kupası finalinin sonrasında yapılması düşünülüyor. Avcı ile imzalanacak kontratın opsiyonlu 3 sene olacağı belirtildi.

NEWTON KULÜBEDE YER ALACAK

Bordo - mavililerde Hüseyin Çimşir'in gidişinin sonrasında geçici olarak takımın başında yer alan yardımcı hoca Eddie Newton'un durumu da belli oldu.

İngiliz antrenörün Avcı ile beraber görevini sürdüreceği ve gelecek sezonda da yardımcı antrenör olarak takımda yer alacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal