Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, tarihin en erken şampiyonluğunu kazanmak istediklerini söyledi!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Spor Toto Süper Lig'de taraftarları önünde Göztepe maçında aldıkları galibiyet hakkında konuştu.

12.03.2022-21:39 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-21:39)

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor aldığı skorlarla her geçen hafta beğeni toplamaya devam ediyor. Karadeniz fırtınası taraftarı önünde geriye düştüğü Göztepe maçında adeta şov yaparak 4-2'lik bir galibiyet aldı.

Abdülkadir Ömür maçın yıldızı oldu!

Trabzonspor'da alınan galibiyetin ardından şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşılırken maçın yıldızlarından Abdülkadir Ömür, galibiyetin ardından söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.

Abdülkadir Ömür - Göztepe

'Tarihin en erken şampiyonluğu...'

Abdülkadir Ömür, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kazandığımız için çok mutluyuz. Uzun süre sonra şampiyon olmak istiyoruz. İnanılmaz bir sezon geçiriyoruz. Her zaman belirttiğim gibi saha içerisindeki aile ortamını koruduğumuzda şampiyon olmama ihtimalimiz yok. Elimizde çok kaliteli oyuncular var. Girenler çıkanlar fark etmiyor. Bugün ben ön plana çıktım ama Visca ve Nwakaeme inanılmaz oyuncular onları da es geçmemek lazım. Nwakaeme bizim için çok önemli bir oyuncu, onu tarif etmek hiç kolay değil. Bu arada beni çok güldürür kendisi. Nwakaeme bana Messi diye seslenir, ben de ağabey diye seslenirim. Umarım bu kupayı onunla beraber kaldırırız. Bir hayalimiz var. Kalan maçlarımızın hepsini kazanarak tarihin en erken şampiyonu olmak istiyoruz. Sezon başı bazı olaylar oldu, Nwakaeme bana desteğini hiç esirgemedi. Yaklaşık 4 yıldır beraberiz. Takımın en eskilerinden biri. Bizim için çok farklı bir karakter, genç oyunculara karşı desteğini hiç esirgemiyor. Sahadaki zor anlarımızda da sorumluluk alıyor. Eminim bu kupayı birlikte kaldıracağız ve tarihin en erken şampiyonu olacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal