19.11.2021-16:31 (Son Güncelleme:19.11.2021-16:31)


1

Sivasspor'da forma giyen Uğur Çiftçi ile ilgili Trabzonspor'un teklifleri hakkında konuşan Sivasspor Asbaşkanı Serkan Aydın yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un başarılı futbolcusu Uğur Çiftçi ile ilgili olarak Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi yaklaşmış durumdayken Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği yönündeki haberler konuşulmaya başlanmıştı.



3

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Uğur Çiftçi için yönetime olumlu yönde rapor sunduğu ve Ocak ayında kadrosunda görmek istediğini söylediği yönünde haberler çıkmıştı.



4

Ocak ayında mutlaka bir sol bek transferi yapması beklenen Trabzonspor'da gözler Süper Lig ekibinde forma giyen Uğur Çiftçi'ye çevrilirken Sivasspor cephesinden konu ile ilgili açıklama geldi.



5

Serkan Aydın : Uğur Çiftçi hakkında bize ulaşan resmi bir teklif yok. Tabii biz de takımda kalmasını isteriz ama yeri doldurulmayacak bir oyuncu da yok. Trabzonspor da olur yurtdışı da olur bunu bilemeyiz. Birçok kulübün ilgisi var tabii ki. Sol beklerde hep Sivaslı isimler oynadı, ve Ziya’dan sonra şimdi Uğur. Bu sebepten iyi bir Sivaslı sol bek bulmadan da Uğur'u göndermeyiz...



6

Serkan Aydın : Hocamızla biz uyum içerisindeyiz. Hocamız bizden, biz hocamızdan şikayetçi değiliz. Kendisinin istemediği hiçbir oyuncuyu transfer etmedik. Her daim hocamızın arkasında durduk ve ona güvendik. Kendisi de sağ olsun bizim yüzümüzü kara çıkarmadı. Bir kere Rıza hoca Sivas'ın evladı ve bizi 2 kere Avrupa'ya götürmüş bir isim. Dolayısıyla Rıza hocanın kredisi öyle hemen tükenmez bizim için.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR