Trabzonspor Ve Beşiktaş Transferde Karşı Karşıya Geldiler!

Süper Lig takımlarından Trabzonspor ve Beşiktaş, Kuzey Makedonya ekiplerinden Belasica'da forma giyen sol kanat oyuncusu Besar Gudjufi'yi transfer listesine aldı.

03.05.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-17:11) Trabzonspor Ve Beşiktaş Transferde Karşı Karşıya Geldiler!

Trabzonspor ve Beşiktaş, Kuzey Makedonya takımlarından Belasica'da forma giyen 16 yaşındaki sol kanat oyuncusu Besar Gudjufi ile ilgileniyor. 

TRABZONSPOR TAKİBE ALDI

Trabzonspor, son dönemde Avrupa'da adından söz ettiren Makedon futbolunun genç yeteneği Besar Gudjufi'nin peşinde. Fenerbahçe'nin Napoli'ye sattığı Eljif Elmas'a benzetilen 16 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Belasica Strumica forması ile 12 maçta 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üstüne çekti.

BEŞİKTAŞ'TA İSTİYOR

Genç yetenek ile Beşiktaş ve Dinamo Zagreb de ilgileniyor. Beşiktaş'ın Gudjufi için kulübüne 400 bin Euro'luk teklif yaptığı da belirtildi. Gudjufi yaşından dolayı FIFA kurallarına göre transfer yapamayacağı için Trabzonspor prosedürleri izliyor. Bordo-mavili yetkililer, Makedonya'ya giderek öncelikle oyuncunun kulübü ve ailesi ile görüştü.

500 BİN EURO'YA BİTECEK

Bu transferin yetiştirme bedeli dahil 500 bin Euro'ya bitebileceği ancak Makedon oyuncunun 1 yıl oynamama durumunun da söz konusu olduğu da belirtildi. Fenerbahçe 2017'de Rabotnicki'den aldığı Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra tam 16 milyon Euro'ya Napoli'ye satmıştı. Trabzonspor da Gudjufi için benzer planlar yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal