Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Djaniny ve Nwakaeme'nin geçtiğimiz sezon takımdan ayrılmak istediğini itiraf etti! Takımda kalmaları için kendisinin oyuncularını ikna ettiğini söyledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezon Djaniny ve Anthony Nwakaeme ile takımdan ayrılmamaları konusunda görüştüğünü itiraf etti.

28.05.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-15:02)

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, oynadığı futbol ile büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı.

Abdullah Avcı büyük ses getirdi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kazandıkları şampiyonluğun ardından Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Abdullah Avcı, Trabzonspor'da şampiyonluk ile kapatılan sezonda yaşanan bazı olayların perde arkasını anlatarak gündeme bomba gibi düştü.

Takımdan ayrılmak isteyenler olmuş...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezon devam ederken takımdan ayrılma isteğinde bulunan Djaniny ve Anthony Nwakaeme'yi takımda tutmaya ikna ettiğini söyleyerek taraftarları şaşırttı.


Abdullah Avcı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Bir değişime gideceğiz!'

Takımda ciddi bir sirkülasyon olacak. Gidenler de olacak. Bir değişime gideceğiz. Komple değil ama dokunuşlarla. 6-7 transfer olacak. Yabancı sayısına göre durum oluşacak. Yabancı sayısını hâlâ bilmiyoruz. 8+3 mü devam edecek yoksa 7+4'e mi dönecek? 8+3'ün de 7+4'ün de geçişinin böyle hızlı olmaması lazım. Yapılan sözleşmeler var. Bunun orta ve uzun vadede bir planı olmalı.

'Halil Akbunar ile ilgileniyoruz'

Transfer için çalışmalarımız çok önceden başladı. Olympiakos'ta oynayan Masouras'ı geçen yıl istemiştik. Bu dönemde de listemizde. Ekonomik duruma bakacağız. Ayrıca Halil Akbunar ile ilgili de bize bilgi geldi. Onu da değerlendiriyoruz.

'Görüşüp ben ikna ettim...'

Geçen yıl Djaniny gitmek istedi, görüşüp ikna ettim. Nwakaeme ile de defalarca görüştüm. Hatta evime geldi, uzun uzun konuştuk. Süreci yönetim sürdürüyor. Kalsın istiyoruz ama durum değerlendirilecek. İki tarafın da memnuniyeti önemli.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal