23.08.2021-10:23 (Son Güncelleme:23.08.2021-10:23)


1

Trabzonspor, gerçekten bir fırtına gibi başladığı transfer döneminde arka arkaya hamleler yapmaya devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine stoper bölgesine takviye yapmaya karar verirken listesinin ilk sırasında yer alan isim ise Mert Çetin oldu.



2

Transfer döneminde Marek Hamsik, Fode Koita, Andreas Cornelius, Bruno Peres, Gervinho, Dorukhan Toköz, İsmail Köybaşı ve Siopis gibi isimleri kadrosuna katarken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



3

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın stoper bölgesine takviye istemesi ile birlikte özellikle de en çok konuşulan isimlerden biri tecrübeli futbolcu Simon Deli olurken, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yapılan görüşmeler sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sınırlaması göz önünde bulundurularak bordo mavililer yerli adaylara yönelmeye karar verdi.



4

Yerli adaylar üzerinde görüşmelerini hızlandıran Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Mert Çetin için olumlu yönde rapor verirken Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bu transfer için harekete geçti.



5

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Mert Çetin, istediği kadar forma şansı bulamaması nedeniyle sık sık şikayetçi durumdayken geçtiğimiz sezon Hellas Verona'ya kiralık olarak gönderilmişti.



6

Kiralık olarak gittiği İtalyan ekibi Hellas Verona'da forma giydiği dönemde istediği gibi gitmeyen Mert Çetin, istediği kadar forma şansı bulamamış ve sezon sonunda kulübü Roma'ya geri dönmüştü.



7

Roma'da ise takıma yeni katılan Teknik Direktör Jose Mourinho'nun gelecek planları arasında yer almadığını öğrenen Mert Çetin, takımdan ayrılma isteğini kulüp yetkililerine net bir şekilde aktardı.



8

Mert Çetin'in yaptığı görüşmeler sonucunda takımdan ayrılmasının önü açılırken Trabzonspor transfere dahil olarak Roma kulübü ile görüşmelere başladı.



9

Trabzonspor'un pazarlıklarda son aşamada olduğu öğrenilirken sezon sonuna kadar kiralık olarak gerçekleşecek olan anlaşmada yaklaşık 3 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu ile birlikte transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR