Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır mantıklı bir teklif gelirse Avrupa'da oynamak istediğini açıkladı

Trabzonspor’un 26 yaşındaki kaptanı Uğurcan Çakır, yaşadıkları şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduklarını, mantıklı bir teklif gelirse Avrupa’da oynamak istediğini söyledi.

20.05.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-09:44)

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin büyük bir beğenisini kazanarak şampiyonluk kupasını kazanmaya başlayan Trabzonspor’da yüzler gülüyor.

Muhteşem şampiyonluk kutlamaları günlerce hem ülkemizde hem de dünya basınında manşetlerden bir türlü düşmemişti.

Bordo mavililerin bu sezon kazandığı şampiyonlukta kuşkusuz en büyük pay sahibi olan isimlerden biri olan Uğurcan Çakır, geçirdikleri sezon hakkında değerlendirmelerde bulunurken aynı zamanda da merakla beklenen transferi ile ilgili olarak TRT Spor’a vermiş olduğu röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Şampiyonluğu çok hak ettik’

Öncelikle şampiyonluk kutlamaktan hepimiz çok yorulduk. Şampiyonluğu çok hak ettik. Sezon başından beri her şey düzenli olarak bu şampiyonluk elde edildi. Kutlamalar biraz bizi yordu ama çok mutluyuz. Çok gururluyuz. Taraftarlarımız da harika görüntüler verdi. Çok hak etmiştik. Vicdanımız çok rahat. Çok mutluyuz.


‘Abdullah Avcı’nın emeği büyük’

Hocamızın her şeyi planlıdır. Hangi gün ne antrenman yapılacak ne zaman izin yapılacak bunlar bize neredeyse 2 hafta önceden veriliyordu. Biz de hocamızın istediklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık. Ligin ilk yarısı özellikle üst üste galibiyetler aldık. Gün sonunda şampiyon olduk. Abdullah hocamınızın da bunda emeği büyük.

‘Mantıklı teklifler olursa Avrupa’da…’

Öncelikle her Trabzonsporlu futbolcunun hayalidir bu formayla şampiyon olmak. Aslında A takıma çıkınca bu hayal değil hedef olmuştu benim için. Transfer her sezon yazılıp çiziliyor. Hayırlısı neyse o olsun. Trabzonspor takım kaptanıyım. Sorumluluklarım var. İlle de gideyim demiyorum, zamana bıraktım. Mantıklı teklifler olursa Avrupa'da oynamak isterim. Premier Lig'i çok seviyorum ama her ligi gidip görmek lazım.

‘Fernando Muslera benim bir numaram’

Muslera bir numarada. İş ahlakı olsun, profesyonelliği olsun. Çok iyi bir kaleci ve örnek aldığım isimlerden birisi. Türk olarak Altay'ın çok esktra yetenekleri var. Ersin keza iyi kaleci. Bu sezon Adana Demir'deki Muric'i de çok beğendim. Ama Muslera benim bir numaram.

‘Başarımı çok çalışmaya ve takım arkadaşlarıma borçluyum’

Başarımı çok çalışmaya borçluyum. Bireysel hedeflerim bir yere kadar, takımın hedefi şampiyon olmaktı. Takımınız iyi gidince sizin de istatistikleriniz artıyor. Sezon sonunda da şampiyon olduk. Çok mutluyuz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal