Trabzonspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | TS GS derbi youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de bugün oynanan Trabzonspor-Galatasaray derbisinin maç özeti ve golleri merak ediliyor. Spor severler Trabzonspor Galatasaray maç özeti, Trabzonspor Galatasaray golleri, Trabzonspor Galatasaray Bein Sport özet gibi terimleri sorguluyor.

21.01.2024-20:40 - (Son Güncelleme: 21.01.2024-21:04)

Okan Buruk ile Abdullah Avcı’nın karşı karşıya geldiği Trabzonspor Galatasaray derbi maçında nefesler kesildi. Her iki takım da karşılaşma boyunca oldukça net pozisyonlar bulurken bazılarını değerlendirdi, bazılarını ise değerlendiremedi. Futbol severler maçın sona ermesiyle beraber internete yönelerek Trabzonspor Galatasaray maç özeti, Trabzonspor Galatasaray maçın golleri araştırmalarına başladı.

Trabzonspor Galatasaray muhtemel ilk 11’ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Fountas, Enis Destan

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi

Trabzonspor Galatasaray

Trabzonspor-Galatasaray maçı özeti 2024

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Galatasaray'ı ağırladı. Maç, heyecan dolu anlara sahne oldu ve Papara Park'ta gerçekleşti. Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen, kritik mücadeleyi yönetti. Yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar üstlendi. Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımın gollerini Wilfried Zaha 13'üncü ve 61'inci dakikalarda, Kaan Ayhan 64'üncü dakikada, Kerem Aktürkoğlu ise 81 ve 90+6'ncı dakikalarda attı. Bordo-mavililerin tek golünü ise Enis Destan 79'uncu dakikada kaydetti.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, puanını 54'e çıkararak lider Fenerbahçe ile puanları eşitledi. Trabzonspor ise 37 puanda kaldı. Galatasaray, Süper Lig'de bir sonraki haftada İstanbulspor'u ağırlayacakken, Trabzonspor ise deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal