Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı derbiden önce futbolseverler, ''Trabzonspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, maç hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapmaya başladılar.

30.09.2021-18:46 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-18:46) Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de heyecanlı karşılaşmada kozlarını paylaşacaklar. İki takımın maçı zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Süper Lig'in iki devinin karşılaşacağı mücadeleden önce iki tarafta uzun yıllar süre gelen şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek istiyor. Bu anlamda iki takımda mutlaka zorlu maçtan galip ayrılmak istiyor. Bu noktada futbolseverleri heyecanlı bir karşılaşma bekliyor. Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde zorlu deplasmandan üç puanı çıkartmak için yoğun bir çaba gösterirken, Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda maça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. İki teknik adamın da öğrencilerine yoğun bir şekilde motivasyon verdiği belirtiliyor. Zorlu mücadeleden önce futbolseverler maç ile ilgili yoğun araştırmalar yapmaya başladılar. Bizler de sizler için maç ile ilgili bilgileri derledik.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor ile Fenerbahçe 17 Ekim Pazar günü karşı kaşıya gelecekler.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Trabzonspor ile Fenerbahçe TSİ ile 19.00'da karşı karşıya gelecekler.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Fenerbahçe maçı beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI'NIN MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Hugo, Edgar le, B. Peres, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, M. Hamsik, Djaniny, A. Bakasetas, A. Nwakaeme, A. Cornellius

Fenerbahçe: Altay, F. Novak, Kim, A. Szalai, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed, M. Berisha, D. Rossi, E. Valencia

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM OLACAK?

Zorlu mücadelede Cüneyt Çakır'ın düdük çalması bekleniyor.

TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE'NİN SON 10 KARŞILAŞMASI

İki dev takımın son 10 maçında Trabzonspor, 4 kez kazandı. Fenerbahçe ise 2 kez kazandı. İki takım 4 kez ise berabere kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal