Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçının muhtemel 11'leri belli oldu! İşte stat, saat, hakem, kadro, yayın...

Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük arasındaki Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak mücadele öncesinde, her iki takımın muhtemel 11'leri merak konusu. İşte, bu müsabaka öncesinde Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'ün muhtemel 11'leri…

09.03.2024-11:50 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-16:49) Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçının muhtemel 11'leri belli oldu! İşte stat, saat, hakem, kadro, yayın...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlamaya hazırlanıyor. Papara Park'ta oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak ve Zorbay Küçük tarafından yönetilecek.


Trabzonspor, ligdeki üç maçlık galibiyet serisini, deplasmanda oynadığı Corendon Alanyaspor mücadelesinde aldığı 3-1'lik mağlubiyetle sonlandırdı. Şimdi, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında galip gelerek moral bulmayı ve üçüncü sıradaki yerini korumayı hedefliyor.

Ancak Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen, Orsic ve Onuachu, takımda yer alamayacak isimler arasında bulunuyor. Bu eksikliklere rağmen teknik ekip, güçlü bir kadro ile sahaya çıkarak galibiyet arayacak.


Trabzonspor - Karagümrük muhtemel 11 paylaşıldı

Muhtemel 11 şu şekilde paylaşıldı:

Trabzonspor: Taha Tepe, Meunier, Rayyan Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Pepe, Bardhi, Visca, Enis Destan.

Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Koray Günter, Levent Mercan, Feghouli, Kourbelis, Emre Mor, Bertolacci, Güven, Markao.

Stat: Papara Park

Hakem:  Zorbay Küçük

Saat: 19:00

Yayın: beIN SPORTS 1


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal