26.01.2022-09:28 (Son Güncelleme:26.01.2022-09:38)


1

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, transferde de liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Ara transfer döneminde, Edin Visca, Puschacz, Yusuf Erdoğan, Kouassi, Enis Destan gibi isimleri kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Trabzonspor, son olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen genç yıldız ile de anlaşma sağladı.



2

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın uzunca bir süredir takip ettiği genç oyuncu Batuhan Kör için yönetime olumlu yönde rapor verdiği ve geleceğe dönük olarak bu transferin çok iyi bir yatırım olacağını düşündüğü öğrenildi.



3

Abdullah Avcı'nın isteği üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimii Bursaspor ile anlaşmaya vardı.



4

Transferde 20 yaşındaki Trabzon doğumlu Batuhan Kör'ün büyük bir rol oynadığı öğrenildi. Trabzonsporlu olduğu bilinen genç golcünün bordo mavili ekibe imza atmak için Bursaspor yönetimi ile bizzat bir görüşme gerçekleştirerek kalan alacaklarının büyük bir bölümünden fedakarlık yaptığı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Bursaspor forması giyen 20 yaşındaki genç golcü Batuhan Kör ile anlaşma sağlayan Trabzonspor'un kısa bir süre içerisinde bu transferi resmen açıklaması bekleniyor.



6

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Emin Adamur, Trabzonspor ile anlaşma sağladıkları Batuhan Kör'ün transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;



7

' Birçok kulübü futbolcularımızı sunduk. Kerem Şen’e Konyaspor’dan teklif geldi. Başka kimseden gelmedi. Batuhan Kör’e sadece Gaziantep FK’dan geldi. Talha Altıkardeş’i 17 milyon TL karşılığında Trabzonspor’a verdik. Kerem ve Batuhan konusunda da Trabzonspor’la anlaştık. Toplamda üç futbolcu için 29 milyon TL karşılığında el sıkıştık. Şampiyonluk primi için de 3 milyon TL madde koyduk. Bu üç oyuncu satılamasaydık, sürdürebilirlik mümkün değildi. ' ifadelerini kullanarak transferi resmen açıkladı.



8

20 yaşındaki genç oyuncu Batuhan Kör, Bursaspor alt yapısında yetişmesinin ardından 2019-2020 sezonunda A takıma yükselmeyi başarmıştı. Bursaspor'da A takım formasıyla toplamda 58 resmi karşılaşmaya çıkan Batuhan Kör, bu karşılaşmalarda 16 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR