Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan İmza Töreninden Açıklamalar!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde gerçekleştirdikleri transferlerin imza töreninde açıklamalarda bulundu.

28.01.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-16:30)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, transfer döneminin de lideri olmayı başardı. Yaptığı transferle büyük bir ses getiren Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosuna Yusuf Erdoğan, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör, Kerem Şen, Enis Destan, Kouassi, Puschacz gibi isimleri katmayı başardı.


AHMET AĞAOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Trabzonspor'da yeni transferler için bugün gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamalarla damga vurdu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, gerçekleştirilen imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Her türlü hassasiyeti gösteren Kasımpaşa'ya, Altınordu'ya, Union Berlin'e, Bursaspor kulüplerine teşekkür ediyorum. Çok önemli bir ailenin parçası oldunuz. Yetenekleriniz sizi buraya, bu kulübe getirdi. Bundan sonra sizin çalışmalarınızla alakalı. Çok çalışmazsanız yetenekleriniz sizi bir noktaya kadar götürür. Takımımızda size bu konuda yardımcı olacak. Yerli ve yabancı ağabeyleriniz var. Kariyeriniz boyunda ben oldum demeyin. Sporcu ahlakı her şeyin önünde. Uzay yıldızı bile olsanız iyi bir ahlaka sahip olmadığınızda bir anlamı olmaz. Trabzonspor, ilginç bir camiadır. Trabzonspor'u diğer kulüplerden ayıran bazı unsurlar vardır. Bunların belki de en önemlisi, taraftarlar, oyuncuları çocuklarından ayırt etmezler. Kendi çocuklarına gösterdikleri hassasiyeti, Trabzonspor futbolcularına da gösterir. Takımımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bu sadece devre arası transferi değil. 2-3 yıldır üzerinden durduğumuz ileriye dönük çalışmanın transferleri. ' ifadelerini kullanarak taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal