Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili için yaptığı başvuruya olay gönderme!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe’ye yaptığı göndermeyle sosyal medyada gündem oldu. Başarısızlıkların ardından tarihi kurcalamaya başladıklarını söyleyerek büyük ses getirdi.

19.07.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-15:39)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatarak uzunca bir süredir devam eden hasretine son vermeyi başaran Trabzonspor, kazandığı şampiyonlukla tüm dünyada büyük ses getirmişti.

Trabzonspor’un şampiyonluk sürecinde ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonluklarının tescil edilmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunması gündeme bomba gibi düşmüştü.


Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama!

Bordo mavililerde kulüp dergisine açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonluklarla ilgili olarak yapmış olduğu başvuruya gönderme yaptı. Ahmet Ağaoğlu, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Bir kulüp başkanı çıkıyor, iki üç ay sürekli sizinle uğraşıyor. Biz bu noktada tartışmaların, kavganın içerisinde yer almak istemedik, doğru yerde durmaya çalıştık. Trabzon futbolu bu ülkede futbol oynanmaya başlandığı günden itibaren var olan bir olgu. Şimdi bunun kime ne kazandıracağı önemli. Tüm bunları yaptığımız zaman camiamıza, kulübümüze ve ülke futboluna ne kazandırıyoruz. Ben bunu şu şekilde görüyorum; günümüzde başarıdan uzaklaşmaya başladığın zaman tarihe bakmaya, tarihi kurcalamaya başlıyorsun. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal