Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in tescili konusundaki iddiaları ciddiye almadıklarını söyledi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in tescili konusunda ortaya atılan iddiaları kulüp olarak ciddiye almadıklarını açıkladı.

07.04.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:27)

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan edebilmek için gün saymaya başladı. Bordo mavili ekipte Başkan Ahmet Ağaoğlu, Okan Üniversitesi tarafından verilen 'Yılın Takımı' ödül töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Okan Üniversitesi'nde katıldığı törende yapmış olduğu dikkat çeken açıklamalarda ;

Ligin tescil edilip edilmeyeceği tartışmaları hakkında...

İddiaları ortaya atan insanların ciddiyetine bakmak lazım. Açıkçası biz hiç ciddiye almıyoruz


Yayın ihalesi konusundaki gelişmeler

Yayın sürecinde gelinmiş olan bir nokta var. Şu anda Servet Bey (Yardımcı) ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı tekrar bir araya gelip nasıl bir yol izleyeceğimizi birlikte belirleyeceğiz.

Şampiyonluk kutlamaları için bir hazırlık yapılıyor mu?

Henüz şampiyon olmadık… Biz ona 'olası bir şampiyonluk' diyelim. Kulüpte arkadaşlar bunun planlamasını, hazırlıklarını yapıyorlar.

'Çok büyük bir heyecanla karşılıyoruz'

Nisan ayını çok büyük bir heyecanla karşılıyoruz. Kum saati henüz tükenmedi ama vuslata çok az kaldı. Bu ay hepimiz için tarifi çok da kolay olmayan, yoğun duygular içinde geçecek. Heyecanlıyız. Sadece Trabzon'da değil, Urfa'dan Denizli'ye memleketin her köşesinde Trabzon bayrağı dalgalanacak" ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal