Trabzon'daki gol düellosunda kazanan Kasımpaşa: Bordo Mavililer şeytanın dişini kıramıyor

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu. İşte detaylar...

29.01.2024-21:14 - (Son Güncelleme: 29.01.2024-23:07)

Trendyol Süper Lig’in 23. Haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa’yı ağırladı. Papara Park’ta oynanan mücadelede atılan 5 gollü maç nefesleri kesti. 

Kasımpaşa iki farklı öne geçti

Mücadelenin gol perdesi Enis Destan ile açıldı. Ön alan baskısıyla topu kazanan Enis Destan sol kanatta boş durumda olan Bardhi'ye pasını verdi. Bardhi ceza sahası içine hareketlenen Enis Destan'a ortasını açtı. Kafa vuruşunu düzgün yapan Enis Destan'da Trabzonspor'u öne geçirdi. İlk yarı 1-0’lık skorla biterken Kasımpaşalı Aytaç Kara sahneye çıktı. Sağ kanatta topla buluşan Winck ceza sahasındaki Aytaç'a pasını aktardı. Şık bir çalımla önünü boşaltan Aytaç topu ağlara gönderdi. Sonrasında Kasımpaşa lehine kullanılacak olan penaltı vuruşunun başına geçen Hajradinovic kendi sağına sert bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Skor 2-1 oldu. İstanbul ekibi bununla yetinmeyip 3. Golün de sahibi oldu. Ön alan baskısıyla topu kazanan Nuno Da Costa sol kanattaki Mortadha Ben Ouannes'e pasını verdi. Topla birlikte ceza sahasına giren Ben Ouannes'in ortasında düzgün bir kafa vuruşu yapan Nuno Da Costa farkı ikiye çıkardı. 

Beşiktaş’ın puan kaybettiği hafta kayıp yaşandı

Trabzonspor ise farkı azaltma çabalarını bu golden sonra da devam ettirdi. Maçın son dakikalarında ceza sahası içinde topla buluşan Bardhi şık bir çalımla önünü boşalttı ve şutunu çekti. Kaleci Ali topu çıkardı ancak top Poyraz Efe'nin önüne düştü ve Poyraz'da topu ağlara gönderdi. Maç 3-2’lik skorla sona erdi. Bordo Mavililer, Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftayı da boş geçmiş oldu.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal