Tozluyaka'nın güzel oyuncusu Serra Pirinç kimdir, nerelidir? Serra Pirinç kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Diziyi yakından takip edenler oyuncuların özel hayatlarına dair bilgileri merak ediyor. Seyirci tarafından en çok merak edilen isimlerden biri de Zeynep karakterini canlandıran Serra Pirinç oldu. Peki, Serra Pirinç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

24.07.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-11:25)

Tozluyaka dizisini yakından takip edenler dizi oyuncularının özel hayatlarına dair bilgileri de öğrenmek istiyor. Seyirci tarafından merak edilen isimlerden biri de Serra Pirinç oldu. İşte Serra Pirinç'le ilgili merak edilenler...

Serra Pirinç kimdir?

19 Haziran 1997 İstanbul doğumlu olan Serra Pirinç, lise eğitiminin ardından oyuncu olmaya karar vermiştir. Bu kararının ardından Müfit Aydın'dan oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Pirinç, ekran macerasına başlamıştır.

Pirinç'in ilk oyunculuk deneyimi FOX TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye ile başlamıştır.

Güzel oyuncu Bizim Hikaye dizisinin ardından Vuslat ve Mucize Doktor gibi yayınlandığı döneme damga vuran yapımlarda rol almıştır.

 serra pirinç

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Serra Pirinç ayrıca Neil Patrick Harris hayranıdır. Oyuncu verdiği bir röportajda en sevdiği ve vazgeçilmezi olan dizinin How I Met Your Mother olduğunu söyledi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal