Tozluyaka Vefa kimdir? Durukan Çelikkaya kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Durukan Çelikkaya hangi dizilerde oynadı?

Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Diziyi yakından takip edenler oyuncuların özel hayatlarına dair bilgileri merak ediyor. Seyirci tarafından en çok merak edilen isimlerden biri de Vefa karakterini canlandıran Durukan Çelikkaya oldu. Peki, Durukan Çelikkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

24.07.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-11:54) Tozluyaka Vefa kimdir? Durukan Çelikkaya kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Durukan Çelikkaya hangi dizilerde oynadı?

Tozluyaka dizisini yakından takip edenler dizi oyuncularının özel hayatlarına dair bilgileri de öğrenmek istiyor. Seyirci tarafından merak edilen isimlerden biri de Durukan Çelikkaya oldu. İşte Durukan Çelikkaya ile ilgili merak edilenler...

Durukan Çelikkaya kimdir?

1 Ocak 1999 doğumlu Durukan Çelikkaya küçük yaşlarında oyunculuğa başlamıştır. Şuan 23 yaşında olan oyuncunun bir ablası vardır. Oğlak burcu olan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 2005'te çekilen bir reklam filmi ile yaşamıştır.

Çelikkaya, 2012 yılında Bilkent Sinefest En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü almıştır. Oyuncunun ilk dizi deneyimi 2011 yılında yayınlanan Şüphe isimli dizide olmuştur. Sonrasında Dedemin İnsanları adlı dizide Ozan karakterini canlandırarak kariyerine devam etmiştir.

 dorukan çelikkaya

Oyuncu şimdilerde Tozluyaka isimli dizide canlandırdığı Vefa karakteriyle dikkat çekiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal