Tozluyaka dizisinin Berk'i Ulvi Kahyaoğlu kimdir? Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında ve nereli? Ulvi Kahyaoğlu hayatı

Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Diziyi yakından takip edenler oyuncuların özel hayatlarına dair bilgileri merak ediyor. Seyirci tarafından en çok merak edilen isimlerden biri de Berk karakterini canlandıran Ulvi Kahyaoğlu oldu. Peki, Ulvi Kahyaoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

24.07.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-12:05)

Tozluyaka dizisini yakından takip edenler dizi oyuncularının özel hayatlarına dair bilgileri de öğrenmek istiyor. Seyirci tarafından merak edilen isimlerden biri de Ulvi Kahyaoğlu oldu. İşte Ulvi Kahyaoğlu ile ilgili merak edilenler...

Ulvi Kahyaoğlu kimdir?

25 Mayıs 1995 İzmir doğumlu olan Ulvi Kahyaoğlu, şuan 27 yaşında. Lise eğitimini Işıkkent Eğitim Kampüsü'nde alan oyuncu ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı bölümüne giderek buradan mezun olmuştur.

Ulvi Kahyaoğlu bu zamana dek birçok oyunculuk eğitimi almıştır. Hollywood Report'ın "Dünyanın En İyi Film Okulları" listesinin ilk üçünde yer alan Filmakademie Baden-Württemberg'in profesyonel oyunculara İngilizce olarak düzenlediği "Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi"ne dünya genelinden dört yüzden fazla oyuncu başvurmuştur. Sadece 12 ismin kabul edildiği atölyeye, Kahyaoğlu jüri önünde sergilediği İngilizce oyunculuk performansı ile girmeye hak kazanmıştır.

 ulvi kahyaoğlu

1.75 boyunda ve 62 kilo olan oyuncu aktif olarak Twitter ve Instagram kullanıyor. Kahyaoğlu'nun şuan güncel Instagram takipçi sayısı 124 bindir.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal