Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlamak için hazırlıklara devam eden Tozluyaka adlı dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Fox TV'nin beklenen yeni dizisinin oyuncu kadrosunun açıklanmasının ardından ise birçok diziseverin odağında yer alan dizinin oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte Fox'un yeni dizisi Tozluyaka'nın oyuncu kadrosu...

13.06.2022-13:51 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-13:51) Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan yeni gençlik dizisi Tozluyaka'nın oyuncu kadrosu açıklandı. NTC Medya ve Fatih Aksoy dizisi olan Tozluyaka'da birçok tanıdık isim de bulunuyor.

Tozluyaka

Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu

Yayın hayatına ilk adımlarını atmak için hazırlıklarını sürdüren dizi Tozluyaka'dan gelen haberle pek çok kişi dizi hakkında araştırmalara başladı. Dizinin oyuncu kadrosunun açıklanmasının ardından ise birçok dizisever oyuncuların kim olduğunu merak ediyor. Tozluyaka dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı otururken merak edilen dizinin kadrosunda da şu isimler yer alıyor:

-  Emre Kınay

-  Dolunay Soysert

-  Tayanç Ayaydın

-  Nur Yazar

-  Mirac Sezen

-  Ecem Çalhan

-  Ulvi Kahvaoğlu

-  Serra Pirinç

-  Çağla Şimşek

-  Can Bartu Aslan

-  Durukan Çelikkaya

-  Oğulcan Arman Uslu

-  Özgür Foster

-  Haktan Zavlak

-  Nebil Sayın

-  Egemen Almacı

-  Kadim Yaşar

-  Duygu Özşen

-  Doğa Lara Akkaya

Tozluyaka 2

Tozluyaka dizisinin konusu nedir?

Senaryosunu Yekta Torun'un kaleme aldığı dizi, iki farklı kesime ait olan gençlerin aralrındaki farka bakmaksızın aralrındaki dostluklarını ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini anlatıyor.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal