Toyota Türkiye’den sevindiren haber! Binlerce kişiyi işe alacak! Toyota 2 bin 500 personel alımına başladı!

Toyota Türkiye’den binlerce kişiyi yakından ilgilendiren haber geldi. Toyota’nın kadın ve erken binlerce kişiye istihdam sağlayacağını duyurması gündeme bomba gibi düştü. Haberin ardından birçok kişi ilanın detaylarını araştırmaya başladı. Toyota’nın işe alım ilanına başvurmak isteyenler işe kabul şartlarını merak ediyor.

30.04.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-16:45) Toyota Türkiye’den sevindiren haber! Binlerce kişiyi işe alacak! Toyota 2 bin 500 personel alımına başladı!

Toyota Türkiye, dev istihdam haberiyle gündeme geldi. Firma, Türkiye’de kadın ve erken 2 Bin 500 kişiyi işe alacağını açıkladı. Haber gündeme bomba gibi düştü. İlana başvurmak isteyen binlerce kişi, işe alım şartlarını araştırmaya başladı.

Toyota Türkiye 2 bin 500 kişiyi istihdam edeceğini açıkladı. Kadın ve erkek 2 bin 500 kişiyi işe alacağını açıklayan Toyota gündeme hızlı bir giriş yaptı. İlana başvuran adayların en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. Toyota Türkiye, alacağı 2 bin 500 personeli 3 kadroda istihdam edecek. İşte ilanın detayları…

Toyota Türkiye alım yapacağı alanları ve kadrolarını açıkladı. Buna göre firma bünyesinde; 500 kişiyi boyacı-metal işçisi, 750 kişiyi bant kaynakçısı ve 1250 kişiyi de montaj işçisi olarak işe alacak.

Toyota Türkiye’de çalışmak isteyen kişiler, İŞKUR Açık İş İlanları bölümünden ilana başvuru yapabilecek.

Toyota İşe Alım

Aranan şartlar

İlana başvuracak kişilerin en az lise mezunu olması, sertifikalı veya meslek lisesi mezunu olması, genel lise, yüksekokul veya lisans mezunu olması gerekmektedir.

İlana başvuracak erkek adayların askerliğini yapmış, muaf veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması gerekmektedir.

İlana başvuracak adayların Sakarya’da yaşaması tercih sebebidir.

Adayların 18 - 30 yaş arası olması ve ayrıca vardiyalı çalışabilmesi gerekmektedir.

Tercih Edilen İkamet İlçeleri: Akyazı, Geyve , Hendek , Karasu , Kaynarca , Sakarya Merkez , Sapanca , Kocaali , Pamukova , Taraklı , Ferizli , Karapürçek, Söğütlü, Adapazarı , Erenler , Arifiye , Serdivan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal