11.01.2020-15:31 (Son Güncelleme:26.04.2024-06:13)


1

Çok fazla yağ kullanmanıza gerek kalmadan az kalorili ve sağlıklı yemekler hazırlamak, bunu da yapabileceğiniz en hızlı sürede yapmak tost makinesi sayesinde mümkün oluyor. Tost makinesinde tost dışında neler yapabileceğinizi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız…



2

Et Pişirme

Et Pişirme

Tost makinasında etlerinizi rahatlıkla pişirebilirsiniz. Hem alt hem de üstten gelen ısı sebebiyle eti çevirmenize bile gerek kalmıyor.



3

Gözleme

Gözleme

Sabah kahvaltılarında taze, sıcak bir gözlemeye kim hayır diyebilir ki. Gözlemeyi hazırladıktan sonra pişirmek için tost makinesini kullanabilirsiniz.



4

Sebzeler

Sebzeler

Özellikle ızgara sebzeleri seviyorsanız tost makinesi yardımıyla sebzeleri ızgara yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sebzelerinizi ince ince dilimlemek, zeytinyağına ve tercih ettiğiniz baharatlara bulamak, daha sonra ızgara yüzeyinde tek bir tabaka halinde dizmek. Kapağı kapatın, birkaç dakika pişirdikten sonra lezzetli ızgara sebzelerinizi tüketebilirsiniz.



5

Balık

Balık

İnce balık filetolarını tost makinersinde pişirmek sadece bir veya iki dakika sürüyor. Ton balığı ve somon gibi daha kalın, yağlı filetoların her birinin pişirme süreci yaklaşık 4 dakika sürer!



6

Kek

Kek

Evet doğru duydunuz! Tost makinesinde kek pişirebilirsiniz. Kek kalıbınızı makinenin tam ortasına yerleştirin ve ısıyı alttan ve üstten keke verin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR