Top Oynarken Arkadaşı, 2 Metre Yükseklikten Aşağıya İtti!

İstanbul Beyoğlu'nda, arkadaşlarıyla sokakta top oynayan 11 yaşındaki çocuk, bir arkadaşının itmesiyle 2 metre yükseklikten aşağıya düştü. Beton zemine kafasını vuran ve ağır yaralanan çocuk acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

22.10.2019-20:12 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-19:59)

Yaşanan olay İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Akçay Sokak'da meydana geldi. Alınan habere göre, 11 yaşındaki Emir H. D., arkadaşlarıyla birlikte sokakta top oynarken, bir arkadaşı tarafından 2 metre aşağıya itildi.

Dengesini kaybeden Emir H., 2 metre yükseklikten, sokak ile bir binanın bodrum katı arasındaki boşluğa düştü. Beton zemine kafasını vurarak düşen çocuk, ağır şekilde yaralandı.

Emir H. D.'nin ilk yardımına çevrede yaşayan sokak halkı koştu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine yardıma gelen bazı sokak sakinleri, ambulans gelene kadar, kafası kanayan çocuğa tampon uyguladılar.

Emir H. D., ambulansla Okmaydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak hastaneye yatırıldı.

Emir H. D.'nin birlikte oynadığı arkadaşlarından birinin annesi Sonay Saraçoğlu "Çocuğumla oynuyorlardı. Çocuğun ayağında top varmış. Onunla mücadele ederken herhalde boşluğun üzerine çıkmışlar. Oradan onu itmiş. İten çocuk' O beni çok itiyor, ben de onu ittim' demiş. Durumu biraz kötüydü" diye söyledi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal