Tolkien filmi ne zaman çekildi? Tolkien filmi konusu nedir? Tolkien konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında TV'de ilk kez bu akşam yayınlanacak olan sinema filmi Tolkien merak ediliyor. ATV ekranlarında fragmanının yayınlandığı film hakkında pek çok detay merak edilmeye başlandı. Peki, Tolkien filmi ne zaman çekildi? Tolkien filminin konusu nedir? İşte Tolkien filmi hakkında merak edilenler...

03.05.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-16:34) Tolkien filmi ne zaman çekildi? Tolkien filmi konusu nedir? Tolkien konusu ve oyuncuları

Bu akşam ATV ekranlarında TV'de ilk yayınlanacak olan Tolkien filmi birçok TV izleyicisinin dikkatini çekmiş durumda. Akşam 22.30'da ekranlardaki yerini alacak olan Tolkien filminin konusu ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Tolkien filmi ne zaman çekildi?

Televizyonda ilk kez ATV ekranlarında yayınlanacak olan Tolkien filmi 2019'da vizyona girmiştir.

Tolkien

Tolkien filminin konusu nedir?

Edebiyat dünyasının değerli isimlerinden biri olan Tolkien'ın hayatını anlatan film, 1 saat 52 dakikadır.

Film, İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen JRR Tolkien'ın yetim kaldığı çocukluk döneminden itibaren yaşamının ilerleyen dönemine uzanmaktadır.

Tolkien filmi

Tolkien filminde Tolkien'in arkadaşlık ve aşkı keşfetme hikayesi anlatılırken öte yandan 1. Dünya Savaşı Dönemi'nde Tolkien'in yaşadıklarına değinilmektedir.

JJR Tolkien

Tolkien filmi oyuncuları kimdir?

Filmin senaryosu David Gleeson ile Stephen Beresford tarafından kaleme alınmıştır. Dome Karukoski'nin yönetmenliğini üstlenen filmin oyuncu kadrosunda ise Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney ve Derek Jacobi yer almaktadır.

Tolkien filmi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal