Tolgahan Sayışman'ın Öfke Kontrolsüzlüğü Pahalıya Mal Oldu!

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın Youtube’daki programının bu haftaki konuğu Hatice Aslan’dı. Ünlü oyuncu yıllar önce yer aldığı projede rol arkadaşı Tolgahan Sayışman ile ilgili olay sözlerde bulundu. İşte habere ilişkin detaylar…

09.12.2021-11:20 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:02)

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, yer aldığı dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğuyla konuşulan nadir isimlerden biriydi. Aslan en son ki televizyon projesinin kısa sürmesinin ardından, şu sıralar izleyicisinden uzak kalmış olsa da katıldığı programdaki samimi itirafları ile hayranlarını mutlu etti. Ünlü oyuncu yıllar önce rol aldığı arkadaşı Tolgahan Sayışman hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN ÖFKESİNİ KONTROL EDEMEDİ

Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk olan Hatice Aslan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lale Devri dizisinde rol arkadaşı olan ikilinin yıllar öncesinde yaşamış olduğu tartışma tekrar gündeme geldi. O zamanki olayı şimdi anlatan ünlü oyuncu Hatice Aslan, meslektaşı Tolgahan Sayışman hakkında itiraflarda bulundu. Aslan meslektaşı Sayışman’ın öfke kontrolünün olmadığını söyleyerek; “Tolgahan sete geldiğinde iyi değildi ve karşısında ben vardım. ‘Zümrüt’ karakteriyle sahneye girmek üzereydim. Maalesef özellikle oyunculuk okumayan arkadaşlarımız, seni sette o karakterle bütünleştiriyor. Bana denk geldi. Öfke kontrolü yoktu Tolgahan’ın” diyerek ünlü oyuncu hakkında bilinmeyen bir gerçeği su yüzüne çıkardı.

HATİCE ASLAN İLE SAYIŞMAN YAN YANA GELMEDİ

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın öfke kontrolsüzlüğü hakkına söylediklerinin ardından bir süre yan yana gelmek istemediğini belirtti. Aslan sözlerine; “Sonra barıştık. O özür diledi. Mühim olan onun hata olduğunu görebilmek ve bir daha yapmamak. Nitekim öyle oldu. Dava açmadım. ‘İki bölüm uzak sahneler yazalım, ne olur ne olmaz’ dedim. Sonuçta Tolgahan benim çocuğum sayılır. Kendiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, benimle ilgili değil” dedi.

ASLAN İLE SAYIŞMAN ARASINDA NE OLMUŞTU?

Lale Devri dizisinin iki başarılı oyuncusu Hatice Aslan ile Tolgahan Sayışman, geçmiş yıllarda tatsız bir kavga yaşamıştı. İddiaya göre dizi setindeyken Hatice Aslan’ın söylediği sözler Sayışman’ı kızdırdı. Bunun üzerine Tolgahan Sayışman, Hatice Aslan’ın üerine yürüyerek “Yeter artık sus” şeklinde bağırdı. İkili arasında gerginlik tırmanınca, kavga da büyüdü. Yıllar önce ortaya atılan iddiaya göre Tolgahan Sayışman, Aslan’ı omzundan itti. Yaşanan arbade arasında duvara çarpan Aslan’ın ardınan, dizi çekimleri de iptal edildi. Bunun üzerine Hatice Aslan ağlayarak darp raporu aldığını söylemişti. Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve kendisini ailesine adayan Tolgahan Sayışman’ın öfke kontrolsüzlüğü nedeni ile mi setlerden uzak kaldığı ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal